FILMEZZUNK.HU
Triple Frontier (2019) - Előzetes

Itt van Ben Affleck Netflix-filmjének új, akciódús előzetese

2606

Triple Frontier (2019) – Előzetes

Ben Affleck és Oscar Isaac a drogkartell kirablását tervezik a Triple Frontier előzetesében, írja a hu.ign.com. J. C. Chandor, a Krízispont és az Egy durva év rendezőjének új akcióthrillere, a Triple Frontier egy olyan bandáról szól, amelynek tagjai egy drogkartell kirablásával akarják megcsinálni a szerencséjüket. A csapat vezetőit Ben Affleck és Oscar Isaac alakítják, társaikat pedig Charlie Hunnam (Kemény motorosok, Artúr király: A kard legendája), Pedro Pascal (Trónok harca, Narcos), és Garret Hedlund (Mudbound, Pán). A Netflix most közzé tette a film új előzetesét.

A Triple Frontier cím három dél-amerikai ország, Argentína, Brazília és Paraguay közös határszakaszára utal. Itt akarja megtámadni Gabriel Martin Lorea drogbárót egy csapat pénzszűkében levő exkommandós, akik végső elkeseredettségükben lépnek a bűnözők útjára. J. C. Chandor már jó ideje próbálta megfilmesíteni ezt a sztorit. Korábban a Paramount állt be mögé, és olyan sztárokat szerepeltettek volna, mint Tom Hardy és Channing Tatum. Aztán a stúdió dobta a projektet, és a színészek is otthagyták a Triple Frontiert, melynek ötletét végül is a Netflix karolta fel, így készülhetett el a film.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor teszi elérhetővé a filmet a streamingszolgáltató, csak annyit közöltek, hogy valamikor 2019 márciusában kerül fel az oldalukra. Emellett az Egyesült Államokban néhány moziban is játszani fogják a Triple Frontiert, amely az első előzetese alapján ígéretesnek tűnik.

Ben Affleck 10 legjobb filmje

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · ·