FILMEZZUNK.HU
Bődületes rekordot döntött a Jégvarázs 2

Bődületes rekordot döntött a Jégvarázs 2

1874

Bődületes rekordot döntött a Jégvarázs 2

Bár a premier még a láthatáron sincs, a Jégvarázs 2 már most hatalmas rekordot döntött, írja a mafab.hu. Az év végén kerül a mozikba minden idők legsikeresebb animációs filmjének folytatása, a Jégvarázs 2, melynek a napokban futott be az első előzetese. A trailert mindössze 24 óra leforgása alatt 116,4 millió alkalommal játszották le a videomegszotó portálokon, amivel új rekordot állított be az animációs filmek mezőnyében. Az eddigi rekorder A hihetetlen család 2. volt, melynek trailerét 113 millióan nézték meg ugyanennyi idő alatt.

A Jégvarázs első részét 2013-ban mutatta be a Disney, mely azonnal világszerte milliók szívébe lopta be magát, összbevételi pedig az 1,2 milliárd dollárt is meghaladták. Nem meglepetés, hogy a folytatás óriási érdeklődésre tart számot, és abban is biztosak lehetünk, hogy a második rész még az első sikerét is túl fogja szárnyalni.

A film rendezői székét Chris Buck és Jennifer Lee foglalhatta el, míg a főbb szereplők hangjait olyan sztárok kölcsönzik majd, mint Kristen BellJonathan GroffEvan Rachel WoodJosh GadSterling K. Brown és Idina Menzel. A Jégvarázs 2 november 21-én debütál a hazai mozikban.

Elsa mégis leszbikus lesz a Jégvarázs 2-ben?

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·