FILMEZZUNK.HU
Csekély esély (Long Shot, 2019) - Előzetes

Megérkezett a Csekély esély magyar nyelvű előzetese!

1976

Csekély esély (Long Shot, 2019) – Előzetes

Seth Rogen és Charlize Theron főszereplésével itt a Csekély esély szinkronos előzetese! Fred Flarsky (Seth Rogen) és Charlotte Field (Charlize Theron) még gyerekkorukban ismerkedtek meg, az élet azonban távol sodorta őket egymástól: Flarsky sajátos stílusú politikai újságíró, Field pedig az Egyesült Államok külügyminisztere lett. 20 évvel később aztán újra összefutnak, Field pedig felajánlja Flarskynak, hogy legyen a beszédírója, amiből számos bonyodalom mellett egy bimbózó románc is születik. De könnyen közéjük állhat, hogy Field karrierjén finoman szólva sem lendítene egy olyan pár, mint Flarsky…

A Csekély esély előzetesét pedig már meg is nézhetjük, és amellett, hogy Rogen és Theron tényleg tökéletesnek tűnik egy abszolút inkompatibilis páros eljátszására, egészen szerethető komédia látszik kirajzolódni a képsorokból. Ez nem meglepő, hiszen a filmet az a Jonathan Levine rendezte, aki a Fifti-fifti és Eleven testek révén letett már pár közkedvelt, és nem is feltétlenül csak humorban utazó művet az asztalra.

Egyébként a színészek között Rogen és Theron mellett olyan nevek szerepelnek még, mint Alexander Skarsgard, Andy Serkis, Randall Park, O’Shea Jackson Jr., June Diane Raphael és Ravi Patel – közülük néhányan még az előzetesben sem teszik tiszteletüket, úgyhogy feltételezzük, hogy a film még tartogat nekünk egy-két izgalmas negatív figurát is.

A Csekély esély május 3-án debütál az Egyesült Államokban, hazai bemutatóról egyelőre pontos dátumot nem tudunk – várhatóan június.

9 fergeteges vígjáték, mely garantáltan felvidámít, ha rossz napod van

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·