FILMEZZUNK.HU
Highwaymen (2019) - Előzetes

Itt a Bonnie és Clyde levadászásáról szóló mozi első előzetese!

1213

Highwaymen (2019) – Előzetes

Costner és Harrelson Bonnie és Clyde nyomába ered a Netflix új filmjében! Március 29-én érkezik a Netflixre John Lee Hancock legújabb drámája, ami egy már jól ismert és legendás, ebből a szemszögből viszont még el nem mesélt történet nagyon izgalmasnak ígérkező feldolgozása, írja a mafab.hu.

A történet: Bonnie & Clyde hírhedt bűnözői karrierje, ám most kivételesen nem az ő szemszögükből megyünk a megtörtént események után, hanem az őket végül sikeresen lekapcsoló és csapádba csaló, visszavonult texasi rangerekéből. Frank Hamer és Maney Gault két régivágású cowboy volt, akik már a nyugdíjas éveiket töltötték, amíg a haza ismét szolgálatban nem szólította őket, ráadásul egy igen veszélyes küldetésre. A legendás páros addigra hatalmas és kétes hírnevet szerzett magának, mint koruk leghidegvérűbb gyilkosai, akik nem csak raboltak, hanem sokszor feleslegesen és gondolkodás nélkül gyilkoltak is.

A forgatókönyvíró  John Fusco már vagy 15 éve szerette volna ezt a történetet megfilmesíteni, amihez szinte első kézből, Frank Hamer fiától szerezte a legfontosabb alapanyagokat. Az író számtalan órát töltött el Frank Hamer Jr. társaságában, aki apjáról mesélt neki. Így tudott a már jól ismert történet egy új és friss csavart kapni: hogy bemutatja azt a két embert, akiket a legvégső megoldásként vetettek be a gengszterek ellen, ám sikerükben szinte senki sem bízott.

A remek sztorit két remek színészre bízták: a rangerek szerepében Woody Harrelson és Kevin Costner tűnik fel, a film további szereplői között pedig olyan neveket köszönthetünk, mint Kathy BatesThomas MannJeff PopeKim DickensJohn Carroll Lynch és W. Earl Brown.

12 Kevin Costner film, amit mindenképpen látni kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·