FILMEZZUNK.HU
Rocketman (2019) - Előzetes

Itt a Rocketman új, magyar nyelvű előzetese!

1886

Rocketman (2019) – Előzetes

Szinkronos előzetest kapott az Elton John életét bemutató film! A Bohém rapszódia után most egy újabb életrajzi film kerül bemutatásra a mozikban, Freddie Mercury után Sir Elton John életét is vászonra viszik, méghozzá ugyanazon rendező, Dexter Fletcher személyében, írja a petofilive.hu. A jövő nyáron moziba kerülő Rocketman című filmben Taron Egerton játssza majd a főszerepet, aki talán leginkább a Kinsgman filmekből lehet ismerős a nagyközönségnek.

Egertonnak nem lesz idegen a zenei terep, ugyanis az Énekelj! cím alkotásban már megcsillogtatta korábban a hangját, illetve a The Late Late Show with James Cordenben is bevallotta már egyszer, hogy nagyon szerepelne valami ilyesmi filmben. A film nem csak Elton John sikeres időszakára összpontosít, függőségeire és problémáira is nagy hangsúlyt fektet.

A főszereplő Egerton, Rami Malekhez hasonlóan megszólalásig hasonlít az általa megformált karakterre. A Rocketman premiere 2019 májusában lesz, itthon viszont csak június 6-án kerül a mozikba.

8 meglepő érdekesség a szülinapos Taron Egertonról

(Forrás: petofilive.hu)


Article Tags: · · · ·