FILMEZZUNK.HU
A legjobb romantikus filmek

15 legromantikusabb film, amit mindenképpen látnod kell

3496

A legjobb romantikus filmek

Romantikából ilyenkor, kora nyáron még több kell és természetesen a romantikus filmekből is. Az alábbi bejegyzésben gyönyörű szerelmes történeteket találsz! A romantikus percekért, idilli pillanatokért ne hagyd ki egyiket sem!

Melyik a kedvenc romantikus filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

15. Csillagainkban a hiba /The Fault in Our Stars, 2014/

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) egyszerű, szerelmes kamaszoknak tűnhetnek, kapcsolatuk azonban koránt sem mindennapi. A két fiatal a rákbetegek önsegítő csoportjában talált egymásra. A sok megpróbáltatáson átesett Hazel és Gus szerelmükön keresztül megtapasztalják az önfeledt, felhőtlen, szabad élet érzését, bár mindketten jól tudják, ez az érzés nem tarthat örökké.

Csillagainkban a hiba (2014) - Kritika

14. Időről időre /About Time, 2013/

Tim Lake (Domhnall Gleeson) élete átlagosan alakul, mígnem 21 évesen megtudja apjától, hogy családja férfitagjai egy rendkívüli képességgel rendelkeznek: képesek az időutazásra. Tim képes élete bármely korábbi pontjára visszaugrani, és megváltoztatni az eseményeket. A fiú úgy dönt, különleges adottságát arra használja fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Időről időre /About Time, 2013/

13. Nász-ajánlat /The Proposal, 2009/

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni hazájába. Margaret azt a tervet eszeli ki, hogy férjhez megy egy amerikai állampolgárhoz,  így már nem küldhetnék vissza. Leendő kiszemeltje, kollégája Andrew (Ryan Reynolds), aki meglepetésére hajlandó feleségül venni, hiszen a karrierje szempontjából is jól jön, ha ő a főnökasszony férje. A bevándorlási hivatal azonban nagyon szigorúan veszi a leendő pár ellenőrzését, ami mind Margaretet, mind Andrew-t váratlan helyzetek elé állítja.

Nász-ajánlat (Proposal, 2009)

12. Ha maradnék /If I Stay, 2014/

Mia Hall a tinédzserek gondtalan életét éli és a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznia, nem más, mint, hogy zenei pályára készülve felvételizzen a nívós Juilliard zeneakadémiára vagy szerelmével, Adammel fűzze szorosabbra a szálakat. Azonban minden megváltozik, amikor egy felszabadult családi kirándulás tragédiába torkollik, Miának pedig élet és halál között egy sokkal fontosabb döntést kell meghoznia, amely nem csak a jövőjét, hanem egész sorsát befolyásolja.

Ha maradnék /If I Stay, 2014/

11. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő magazin “Hogyan”-rovatának írója, hétről hétre tanácsokkal látja el a magazin olvasóit, ám titkon arra vágyik, hogy komoly gazdasági és politikai témákról írhasson. Elérkezik számára a nagy esély: ha megírja ezt a kiemelkedő sztorit, előléptetést kap, és végre arról írhat, amiről csak akar. Egyetlen dolgot kell csak tennie: el kell veszítenie egy pasit 10 nap alatt. Kiszemeltje Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a tehetséges reklámügynök, aki viszont azt a feladatot kapja, bolondítson magába 10 nap alatt egy nőt.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·