FILMEZZUNK.HU
Jensen Ackles érdekességek

15 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jensen Acklesről

15657

Jensen Ackles érdekességek

Jensen Ackles egy amerikai származású színész, akinek a legismertebb szerepe az Odaát című sorozatból Dean Winchester karaktere. A sorozat sztárja a napokban ünnepli 46. születésnapját, így elhoztunk róla néhány ismert és kevésbé ismert tényt és érdekességet.

Jensen Ackles érdekességek

1) Angol, ír és skót felmenőkkel is büszkélkedhet.

2) Azért kapta a Jensen nevet, mert szülei úgy gondolták, ez egy egyáltalán nem mindennapi név. Három napig gondolkodtak azon, hogy nevezzék el: aztán a templomban meglátták, hogy aki utoljára iratkozott fel a templomban, a Jensen nevet viselte – innen kapta nevét.

Jensen Ackles érdekességek

3) Jensen édesapja ismert színész volt a városban, ezért Jensen gyermekkorának is része volt a színészkedés, annak ellenére, hogy a gimnáziumig nem is igazán akart színészi pályára lépni.

4) Négyévesen kezdett modellkedni, majd később abbahagyta, de 10 évesen újrakezdte. Jensen négy éves korában a Nabisco, a RadioShock és a Wal-Mart reklámainak modellkedett, aztán tíz éves koráig egyáltalán nem tűnt fel sehol. Az iskolai barátai csúfolták, de amikor tizenhat évesen megvette a fizetéséből az első kocsiját, már senki nem nevetett.

Jensen Ackles érdekességek

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·