FILMEZZUNK.HU
Marvel Kapitány megeszi reggelire Wonder Womant?

Marvel Kapitány megeszi reggelire Wonder Womant?

1513

Marvel Kapitány megeszi reggelire Wonder Womant?

Ha az előzetes jegyeladásokat nézzük, a Marvelnek bőven van oka a bizakodásra. Rekordbevétellel nyithat a stúdió első női főszereplős filmje, írja a mafab.hu. Hiába estek neki a trollok Brie Larsonnak és a Marvel Kapitánynak, és rontották le a film értékeléseit a RottenTomatoeson (ami ellen a kritikaaggregátor portál gyorsan megtette a szükséges lépéseket), mégis úgy tűnik, hogy ez sem állhat a produkció sikerének útjába.

Az IMAX előzetes jegyeladási adatai alapján ugyanis a film premierhétvégi bevételei csak az USÁ-ban könnyedén elérheti a 120 millió dollárt, de ha csak a konkrét eladásokat nézzük, a film máris számos Marvel produkciót körözött le, de a DC-féle, rendkívül sikeres Wonder Woman is csak a nyomában kulloghat. A kínai piacról nem is beszélve, ahol a visszafogott becslések szerint is akár a Bosszúállók: Végtelen háború által tartott rekordot is megdöntheti.

A Marvel kapitány március 7-től látható a hazai mozikban, melyet mindössze néhány héttel követ majd a nagy finálé, a Bosszúállók: Végjáték. A film rendezői székét Ryan Fleck és Anna Boden foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Samuel L. Jackson , Jude Law , Annette Bening , Brie Larson , Lee Pace , Clark Gregg , Djimon Hounsou és, Ben Mendelsohn alakítják.

Tom Holland elspoilerezte a Bosszúállók: Végjátékot

Forrás: mafab.hu


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·