FILMEZZUNK.HU
A Marvel negyedik fázisában támad fel a Fantasztikus négyes?

A Marvel negyedik fázisában támad fel a Fantasztikus négyes?

1945

A Marvel negyedik fázisában támad fel a Fantasztikus négyes?

A Marvel első szélesvásznú családja, a Fantasztikus Négyes nem igazán kapott még olyan filmet, amit megérdemelt volna. A sokak által kedvelt és szeretett képregény első két adaptációja, a Fantasztikus négyes és a A fantasztikus négyes és az ezüst utazó még csak-csak átment valahogy a közönség és a kritikusok szűrőjén, de a legutolsó próbálkozás, a  Josh Trank rendezte Fantasztikus Négyes hatalmasat bukott. Nem nagyon szerette sem a közönség, sem a szakma – ám a történet viszont van annyira jó alap, hogy a Marvel nem akarja végleg temetni.

A fantasztikus négyes (The Fantastic Four, 2015)

Miután a Disney sikeresen nyélbe ütötte a Foxszal való összeolvadást, a Marvel ismét a keblére ölelheti a franchise-t: és elképzelhető, hogy újra nekifut, hogy megfilmesítse a furcsa testi átalakuláson átmenő űrhajósok történetét, írja a mafab.hu. Persze jelenleg még csak pletyka, és semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, de úgy hírlik, hogy Kevin Feige már nagyban ügyködik egy Fantasztikus Négyes filmen a színfalak mögött, amely a főszereplők 20-as vagy 30-as éveiben játszódik.

A híresztelések szerint a film egy kozmikus kalandra vinné a főhősöket – és Brian Michael Bendis Ultimate Fantastic Four képregénysorozata alapján készülne, amely egy alternatív univerzumban játszódik, és nem sok köze van a Marvel képregények folytonosságához. Ez persze nem baj, sőt, sokkal nagyobb játszóteret ad az alkotóknak – de ami még érdekesebb, hogy a főgonoszt ezekben a történetekben nem Doctor Doom testesítené meg, ahogy az eddigi filmekben. Talán – ismervén a filmek gyenge teljesítményét – ez sem akkora baj.

Egyéb apró érdekességek: a Fargo egyik alkotója, Noah Hawley egy időben dolgozott egy Doctor Doom-filmen, amely a jelek szerint nem csak abbamaradt, hanem végleg parkolópályára került, illetve az Iron Fist második évadában a szemfülesek kiszúrhattak egy apró utalást a Fantasztikus Négyesre egy épület alakjában, amelyre Baxter 42-ként hivatkoznak – hivatalosan ugyanis a Baxter Épületben lakik a négy különleges képességű szuperhős. Illetve: a Marvel Comics tavaly nyáron végre visszahozta a Fantasztikus Négyes-képregényeket, úgy tűnik, épp időben. Kíváncsian várjuk, mikor kötik majd a mi orrunkra is, mi a helyzet.

Marvel Kapitány megeszi reggelire Wonder Womant?

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·