FILMEZZUNK.HU

Sokkal hamarabb jön az Aquaman spin-off, mint gondoltuk volna!

998

Sokkal hamarabb jön az Aquaman spin-off, mint gondoltuk volna!

A közelmúltban derült ki, hogy egy spin-off keretein belül önálló filmet kapnak az Aquaman szörnyei, a Warner pedig egyúttal jelezte, hogy egy horror elemekben bővelkedő produkcióra számíthatnak a nézők. A napokban pedig jött is a bejelentés, hogy az Aquaman 2 2022. december 21-én debütál majd a mozikban.

Aquaman (2018) - Kritika

Miközben mindenki a DC eddig legsikeresebb filmjéről beszélt, a Warner a háttérben már aktívan szervezte a spin-offot, legalábbis erről árulkodnak a producer, Peter Safran szavai, aki a The Hollywood Reporternek adott friss interjújában úgy fogalmazott, hogy a The Trench sokkal hamarabb kerül majd a mozikba, mint a folytatás, ami 2020-as, 2021-es premierdátumot vetít előre.

Az interjúból az is kiderült, hogy nagyon gyorsan ráncba tudták szedni a koncepciót, a látványtervek már elkészültek, a közönség Aquamanre adott reakciója pedig bőven elegendő volt, hogy ne várassák sokáig a rajongókat.

Safran elmondta, hogy a spin-offban egész biztosan nem térnek vissza az Aquaman főhősei, a sztori pedig az eredeti film eseményei után játszódik majd.

Lélegzetelállító videón az Aquaman trükkjei

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·