A Marvel szerint eljött az idő, jön az első nyíltan meleg szuperhős karakter

2070

A Marvel szerint eljött az idő, jön az első nyíltan meleg szuperhős karakter

A Marvel gyártásért felelős elnöke, Victoria Alonso szerint elérkezett az idő, hogy a Marvel moziverzuma egy nyíltan meleg karakterrel bővüljön, írja a mafab.hu. Alonso keze az összes eddigi Marvel produkcióban benne volt executive vagy társproducerként, nem sokan mondhatnak el magukról hasonlót. Éppen ezért érdemes odafigyelni minden szavára.

Bosszúállók 4 (Avengers: Endgame, 2019) - Előzetes

A közelmúltban derült ki, hogy a Marvel moziverzumának következő fázisában érkezik az Eternals adaptációja, és már ekkor sokan arról kezdtek el pletykálni, hogy ez lehet az első film, melyben egy nyíltan meleg szuperhőst láthatnak majd a nézők. 2015-ben pedig a stúdió elnöke, Kevin Fiege beszélt arról, hogy várhatóan a negyedik fázisban mutatkozik majd be az első LGBTQ karakter.

“A világ készen áll rá” – kezdte a mondandóját Victoria Alonso. “Be kell vallanom, nagyon szenvedélyes vagyok ez ügyben. Az eddigi sikereink olyan embereknek köszönhetőek, akik rendkívül különböznek egymástól. A közönségünk globális, sokrétű, inkluzív. Ha nem vesszük ezt figyelembe, akkor elbuktunk”- folytatta.

Ez persze még nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, ha nem a The Eternals lesz az első film, ami egy meleg szuperhőst is felvonultat, akkor is csak idő kérdése, mikor kerül sor erre. A stúdió legújabb filmje, a Marvel Kapitány már a mozikban, a Bosszúállók: Végjáték hazai premierje április 25-én esedékes.

Gigászi lesz a Marvel következő kozmikus filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download