FILMEZZUNK.HU
Dragged Across Concrete (2019) - Előzetes

Kőkemény rendőr lesz Mel Gibsonból

2696

Dragged Across Concrete (2019) – Előzetes

Brutális előzetest kapott Mel Gibson új filmje! Új előzetes érkezett S. Craig Zahler legújabb filmjéhez, a két lecsúszott és kétségbeesett zsaruról szóló Dragged Across Concrete-hez. A filmrendező eddigi filmjei (Csontok és skalpokBüntető ököl) alapján jól ismert arról, hogy nem riad vissza az erőszak nyers képi ábrázolásaitól, így főleg azokat a nézőket tudja a moziszékbe szegezni, akiknek nincs gondjuk azzal, hogy ezt meg is nézzék.

Új filmjének előzetese hasonló feszültséget ígér: bár a trailerben viszonylag kevés erőszakos jelenet tűnik fel, és azok is elég rövidek, az egész képi világot és hangulatot áthatja egy olyan erős feszültség, amit csak nagyon nagy rombolással lehet kiengedni.

Mel Gibson és Vince Vaughn (ő már másodszorra dolgozott együtt a rendezővel) főszereplésével készült film két zsaruról szól, akik társak – és mind a kettejüket felfüggesztik, amikor kiszivárog a netre egy videó, amin indokolatlanul erőszakos bánnak egy gyanúsítottal. A két férfi pénz és munka híján nem tudja, mihez kezdjen, ráadásul a rendőrségtől nem várhatnak segítséget. Így nincs más ötletük, mint az, hogy átállnak a törvény másik oldalára – kellő mennyiségű golyózápor kíséretében.

A film március 22-én kerül majd a mozikba, de a fesztiválszezonban már több helyen vetítették – a közönség pedig kifejezetten jól fogadta. A film jelenleg 77 százalékon áll a RottenTomatoes-on. A filmben olyan további nevek tűnnek fel, mint Don JohnsonThomas KretschmannJennifer CarpenterLaurie Holden és Udo Kier.

Mel Gibson 12 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·