FILMEZZUNK.HU

7 legjobb Reese Witherspoon film, amit mindenképpen látnod kell

31712

Reese Witherspoon legjobb filmjei

A bájos színésznő, az Oscar- és Golden Globe-díjas Reese Witherspoon a napokban ünnepli születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük legjobb és leghíresebb filmjeit! Boldog születésnapot Reese!

7. Kémes hármas (This Means War, 2012)

Két gyerekkori barát, Tuck (Tom Hardy) és Foster (Chris Pine) véletlenül ugyanabba a nőbe, Laurenbe (Reese Witherspoon) szeret bele. Az érzelmek alaposan próbára teszik a barátságukat és a környezetüket is, mivel mindkét férfi a világ egyik legnagyobb és legtitkosabb szervezetének legjobban képzett ügynökeinek egyike. A vetélkedő felek minden eszközt bevetnek, hogy elnyerjék a nő kezét, még olyat is, amit nem feltétlenül lenne szabad.

Chris Pine - Kémes hármas /This Means War, 2012/

Gondoltad volna…?

A filmnek forgattak egy alternatív befejezést is, így csak a végső vágás során döntötték el, mi legyen a történet vége. A randioldalon megjelenő egyedülálló férfiak mind a stáb tagjai.

6. Mindenütt nő (Sweet Home Alabama, 2002)

Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) bájos, fiatal és rendkívül sikeres, ő New York egyik legfelkapottabb divattervezője. Nemrégiben megkérte a kezét Andrew Hennings (Patrick Dempsey), a gazdag és jóképű agglegény. Melanie egyedül utazik haza vidékre, hogy a szüleivel közölje a jó hírt. Jó oka van így tennie, hiszen Melanie valójában házas, hozzáment az első szerelméhez, egy neveletlen borostás részeges alakhoz, akitől most hamarjában el kellene válnia.

Mindenütt nő (Sweet Home Alabama, 2002)

Gondoltad volna…?

Reese Witherspoon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára. Jake repülőgépe engedély nélkül landolt a tó vizén, ezért a rendőrség 300 dollár bírságot szabott ki.

5. Ha igaz volna… (Just Like Heaven, 2005)

David Abbot (Mark Ruffalo) San Franciscóba költözik, de ami itt vár rá, azt még álmában sem gondolta volna. Egy titokzatos nő időről időre feltűnik az új lakásában, akit Elizabethnek (Reese Witherspoon) hívnak, és váltig állítja, hogy ez az ő lakása. A zárak kicserélésével sem lehet távol tartani a nőt, aki úgy tűnik, kénye kedve szerint bukkan elő és tűnik el. David megpróbál a dolgok végére járni, ám a helyzet sokkal borzongatóbb, mint azt gondolta volna.

Ha igaz volna... (Just Like Heaven, 2005)

Gondoltad volna…?

A filmben Reese azt állítja, hogy a neve Laura. Érdekesség, hogy a színésznő teljes neve Laura Jeanne Reese Witherspoon. Öt napot leszámítva Reese a forgatáson végig ugyanabban, vagy legalábbis ugyan olyan ruhában volt.

4. Vizet az elefántnak (Water for Elephants, 2011)

Jacob (Robert Pattinson) az állatorvosi egyetemen tanul, amikor hirtelen felindultságában mindent hátrahagy, és csatlakozik egy vándorcirkuszhoz. A cirkusz varázslatos és izgalmas világa teljesen beszippantja a fiút, akire ráadásul a szerelem is rátalál Marlena (Reese Witherspoon) személyében. A gond csak az, hogy a nő férjnél van, és komoly erőfeszítéseket tesz, hogy hűséges is maradjon hozzá. A két hős szerelmes együtt utazza végig a húszas évek Amerikáját Rosie-val, az ösztövér elefánttal.

Vizet az elefántnak (Water for Elephants, 2011)

Gondoltad volna…?

A Hiúság vására (2004) című film egyik törölt jelenetében Reese Witherspoon Robert Pattinson édesanyját játszotta, ebben a filmben pedig a szerelmét. Jacob Jankowski szerepére számos sztár meghallgatásra került, többek közt Channing Tatum, Kyle Gallner, Anthony Fitzgerald és Andrew Garfield is.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·