FILMEZZUNK.HU
Keri Russell legjobb filmjei

Keri Russell, egy elképesztően egyedi színésznő 8 legjobb filmje

13088

Keri Russell legjobb filmjei

Villámgyors, lélegzetelállítóan izgalmas akciófilm, varázslatos mesefilm, finom romantika: említhetünk bármilyen filmtípust, Keri Russell szerepei között szinte biztosan találunk kedvünkre valót. Íme nyolc Keri Russell film, mely bizonyítja, hogy léteznek még rendkívül sokszínű és sokarcú színésznők.

8) A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Ape, 2014)

Az emberszabásúak genetikailag kifejlesztett generációján néhány megmaradt emberi csoport kísérel meg felülkerekedni. Caesar vezetése alatt nem sok esély marad a túlélésre: a pusztító „vírus” kirobbanása már egy évtizede kezdődött.

A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Ape, 2014)

7) Pincérlány – Édesen is csípős (Waitress, 2007)

Jenna (Keri Russell) egy boldogtalan házasságban élő, állapotos kismama, aki nem mellesleg pincérnőként keresi a kenyerét. Egy újonnan érkezett vendéggel valószínűtlennek tűnő kapcsolatba kerül, mely Jenna utolsó reménysugara a boldogsághoz.

Pincérlány - Édesen is csípős (Waitress, 2007)

6) Esti mesék (Bedtime Stories, 2008)

Egy előkelő hotel mindenese, Skeeter Bronson (Adam Sandler) a saját bőrén tapasztalja meg, hogy a gyermeki fantázia a valósággal egyenlő. Élete gyökeresen megváltozik, amikor pazar esti meséi, melyeket unokaöccsének- és húgának elmond, mindig beleszőve önmagát, másnap megvalósul.

Esti mesék (Bedtime Stories, 2008)

5) Mission Impossible III. (2006)

Ethan Hunt ügynök (Tom Cruise) konfliktusba kerül egy veszélyes és szadista dílerrel, aki nemcak az ő életét fenyegeti, hanem a menyasszonyéáét, Juliáét (Michelle Monaghan) is. Hunt küldetése hasonló, mint a többi: életveszélyes, bonyolult és teljességgel lehetetlen.

Mission Impossible III. (2006)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·