FILMEZZUNK.HU

Kiderült, ki lesz a Bosszúállók vezére a Végjáték után

1805

Kiderült, ki lesz a Bosszúállók vezére a Végjáték után

Alig két hete mutatták be a hazai mozikban a Marvel Kapitányt, máris mindenki a Végjáték premierjének lázában ég. Azt már régóta tudjuk, hogy a produkcióban a Bosszúállók csapatából többnek is búcsút fog kellenünk inteni, így pedig jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon ki veszi át a vezető szerepet a szuperhősök között. Erről rántotta le a leplet a legfrissebb interjújában a Marvel igazgatója, Kevin Feige.

Marvel Kapitány (2019) - Filmkritika

“Miután tudomásunkra jutott, hogy Brie Larsont érdekelné, hogy csatlakozzon hozzánk, számos alkalommal találkoztunk” – mondta. “Nagy rajongója volt a képregénykarakternek. Karrierem egyik fénypontja volt, amikor a Comic-Conon bemutattuk őt a színpadon a Marvel-filmek gyakorlatilag összes szereplőjének körében.

Ott állt legelöl, és már ez előre vetítette, hogy nem csupán a közönség zárja majd a szívébe Brie-t ebben a szerepben, hanem azt is, hogy Marvel Kapitány méltó lesz a mozis univerzumunk vezéralakjának” – tette hozzá.  

Hogy pontosan milyen formában vezeti majd a Marvel Kapitány a Bosszúállók csapatát, egyelőre nem tudjuk, de bőven lesz kiknek utat mutatnia, a stúdió ugyanis további hét készülő produkciót jelentett be, melyekről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben. A Bosszúállók: Végjáték április 25-től látható a hazai mozikban.

Bődületes siker a Marvel Kapitány, agyonverte a mezőnyt a női szuperhősös mozi

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·