FILMEZZUNK.HU
A Marvel szándékosan félrevezette a nézőket a Bosszúállók: Végjáték előzetesével

A Marvel szándékosan félrevezette a nézőket a Bosszúállók: Végjáték előzetesével

2188

A Marvel szándékosan félrevezette a nézőket a Bosszúállók: Végjáték előzetesével

A Marveltől már megszokhattuk, hogy filmjeik előzetesében (lásd. Végtelen háború előzetesét, melyben Hulk is harcolt a wakandai csatában, de a filmben egészen máshogy alakultak a dolgok) olyan jelenetek is szerepelnek, melyek nem, vagy nagyon másként lesznek benne a filmben. A dolog érthető, a rajongók a különböző fórumokon minden egyes képkockát kielemeznek, és sok film esetében már hónapokkal a premier előtt le tudják lőni a poént, gondoljuk csak például a Westworld első évadára, melyen minden egyes részletét nagyító alatt vizsgálták át a redditen.

A Marvel azonban a biztosra akar menni, hogy még erősebb és elemibb élményt nyújthassanak a nézőknek. Ehhez pedig be kell vetniük bizonyos praktikákat. Ezekről osztott meg részleteket a film egyik rendezője, Joe Russo a legújabb interjújában.

“Minden létező alapanyagból válogatunk a trailerhez. Egy előzetes nagyon más jellegű élmény, mint maga a film, és úgy vélem, hogy a közönség tagjai annyira jók abban, hogy kikövetkeztessék a dolgokat, hogy nagyon okosnak kell lenned, amikor összeállítod az előzetest, mert a közönség az alapján akár azt is kikövetkeztetheti, mi történik majd a filmben… Túl sok tartalmat fogyasztunk. Szóval van egy nagy adag olyan felvételünk, melyek nem szerepelnek a filmben, és amelyeket manipulálhatunk a CG-vel, hogy egy kimondottan az előzeteshez, és nem a filmhez szánt történetet mondjunk el vele” – mondta.

Russo szavai eléggé beleilleszkednek a rajongói elméletekbe. A Végjáték első trailerében láthattuk átvonulni a Bosszúállók csapatát egy hangáron, de nem szerepelt köztük Tony Stark, az új előzetesben azonban már ott menetel a többiekkel, miközben a korábbi kedvcsinálóból csak annyi derült ki, hogy a halálra készülve üzenetet küld Peppernek.

Persze elemezhetjük a látottakat és Russo szavait, de alig egy hónap múlva minden titokra fény derül, ugyanis a Bosszúállók: Végjáték április 25-én debütál majd a hazai mozikban.

Lélegzetelállító videón a Bosszúállók: Végtelen háború trükkjei

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·