FILMEZZUNK.HU
Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, 2019) - Előzetes

Megérkezett a Zac Efron-féle Ted Bundy-film legújabb előzetese!

4676

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, 2019) – Előzetes

Itt az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány legújabb előzetese! A korábban főleg dokumentumfilmekkel foglalkozó Joe Berlinger rendező alkotását, az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány-t a napokban mutatták be a kritikusoknak a Sundance Filmfesztiválon. A most érkezett szinkronos  előzetesnek hála azonban már a közönség is ízelítőt kaphat abból, hogy milyen lesz Zac Efron a hírhedt sorozatgyilkos, Ted Bundy szerepében, írja az IGN Magyarország.

A filmben a megtörtént eseményeket Bundy barátnője, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins) szemszögéből követhetjük nyomon, aki nagyon sokáig egyszerűen nem akarta elhinni, hogy a párja egy sorozatgyilkos. Az előzetes alapján az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile alapvetően azt akarja bemutatni, hogyan viszonyul a közvélemény és a média a Tedhez hasonló sorozatgyilkosokhoz: láthatjuk, ahogyan Bundy a tárgyalóteremben parádézik, és amint arról beszél, hogy ő „népszerűbb, mint a Disney World”. Volt felesége, a Kaya Scodelario megformálta Carole Ann Boone pedig arról beszél az egyik jelenetben, hogy a média már előre ítéletet mondott.

Nemcsak Ted Bundy, hanem a többi kulcsfigura szerepében is ismert színészeket láthatunk majd. John Malkovich alakítja a tárgyalást vezető Edward Cowart bírót, aki végül halálra ítélte a sorozatgyilkost, az Agymenők Sheldon Coopereként híressé vált Jim Parsons pedig a vádat képviselő ügyészt, Larry Simpsont. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk a filmet a moziban.

10 meghökkentő tény Zac Efron színész-énekesről

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·