FILMEZZUNK.HU
Filmet forgattak a "latin-amerikai Billy Grahamről"

Filmet forgattak a “latin-amerikai Billy Grahamről”

778

Filmet forgattak a “latin-amerikai Billy Grahamről”

Latin-Amerika Billy Grahamjeként is emlegetett Luis Palau, evangélistáról készült mozifilm, írja a hitradio.hu. A prédikátort eljátszó Gaston Pauls személyesen találkozott Palauval egy keresztény fesztiválon. „Éppen egy dokumentumfilmet forgattam az eseményről és nagyon furdalt a kíváncsiság ezzel az emberrel kapcsolatban. Felhívott telefonon, hogy megköszönje, hogy róla forgattam és azt mondta, talán egy napon Isten még egyszer összehoz minket.” – mondta a színész a CBN-nek adott interjújában, majd kiemelte, hogy egyik nap közölték vele, hogy őt választották ki a keresztény evangélistáról szóló film főszerepére.

„Két éve találkoztam vele személyesen is, hiszen tiszteletteljesen akartam megalkotni a karakterét. Amikor megláttam szembetűnt nekem, hogy a szemében és a személyiségéből emberség, alázat tükröződik.” 

A színész el is mesélt egy számára különleges pillanatot, amikor a sok beszéd miatt elment a hangja és a stábbal együtt kellett imádkozniuk, hogy visszajöjjön és tudják folytatni a forgatást. „20 perc múlva jobb volt a hangom, mint valaha.” – mondta a színész, akinek életét megváltoztatta a filmforgatás és azt reméli, hogy azok, akik megnézik, szintén jó irányba változnak majd.

Az alkotás bemutatja majd, hogyan lett egy szegény kisfiúból utcai prédikátor és hogyan vette a bátorságot, hogy rokonai rosszallása ellenére is hirdesse Isten igéjét. A „Palau” című filmet április 4-én és 6-án mutatják be a mozikban Amerikában.

Homoerotikus filmet nézetnek diákokkal Finnországban

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · ·