FILMEZZUNK.HU
Soha nem látott lezárásra van kilátás a Bosszúállók: Végjátékban

Soha nem látott lezárásra van kilátás a Bosszúállók: Végjátékban

1270

Soha nem látott lezárásra van kilátás a Bosszúállók: Végjátékban

Olyan lezárást tartogat a Bosszúállók: Végjáték, amilyet nem láthattunk még a műfajtól! Egyre több mindennek kell megfelelnie a Bosszúállók: Végjátéknak. Először is le kell zárnia egy három fázision keresztül épülő történetfolyamot, mindezt úgy, hogy elég játékidő jusson a temérdek szuperhősnek, különös tekintettel az esetleges távozó karakterekre, írja a Puliwood.hu. Másrészt olyan megoldást kell nyújtania a Végtelen háborúban előidézett problémára, ami kellően kielégítő és nem változtatja teljesen súlytalanná az ominózus csettintést. Mindezen felül minden néző a maga sajátos vágyaival fog beülni a moziba, így lehetetlenség lesz mindenkinek megfelelni. Persze nem is ez a cél.

Az eddig felgyülemlett elvárásokra Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke most rátett még egy lapáttal, ugyanis azt állítja, hogy olyan lezárásban lesz részünk, amilyet képregényfilm még nem lépett meg. Feige szerint mindig is keresték azokat a lehetőségeket, ahol valami egészen váratlant és újat tudnak mutatni a világnak és ezúttal is valami különlegessel készülnek.

“Egészen különleges az a család, ami létrejött ez alatt a tíz év alatt. Robert [Downey Jr.] mondata a trailerben tökéletesen megragadja a lényeget: “A vég is az út része”. Néhány éve foglalkoztat már minket az a kérdés, hogy hogyan tudnánk olyasmit mutatni, amit még senki sem látott. Az első Vasember film végén a szuperhős felfedi valódi kilétét. Először azt gondoltuk, hogy nem tehetjük ezt meg, hiszen mások sem csináltak még ilyet. Milyen meglepetés maradna ezután? Aztán mégis megtettük. Négy-öt éve azon agyaltunk, hogy mi nem történt még képregényes karakterekkel a vásznon? Nem láthattuk még egy nagyobb saga konkluzív lezárását. Úgyhogy ezért hívják Végjátéknak a következő filmet. És ezért lesz nagyon, nagyon, nagyon különleges.”

A filmet rendező Russo testvérek csak megerősíteni tudták Feige szavait. Egy grandiózus lezárást vetítettek elénk, ami reményeik szerint elnyeri majd a nézők tetszését.

“A Végjátékkal lehetőségünk van lezárni a filmtörténelem legnagyobb volumenű kísérletét, ami Kevin szavaival élve grandiózus konklúzió lesz. Reméljük, hogy a nézőket is kielégíti ez a lezárás.”

A kérdésre 2019. április 25-én tudunk választ adni, amikor a Bosszúállók: Végjáték a mozikba kerül.

Nagyon spoileres a Bosszúállók: Végjáték legújabb kedvcsinálója

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: ·