FILMEZZUNK.HU

A Bosszúállók: Végjátékban láthatjuk utoljára Stan Lee-t

1413

A Bosszúállók: Végjátékban láthatjuk utoljára Stan Lee-t

PókemberHulkThor és A vasember megálmodója utoljára teszi tiszteletét a mozivásznon. Bár a Marvel ikonikus szerzője 2018-ban 95 éves korában elhunyt, az emléke és  hagyatéka örökre a popkultúra része marad majd, mozifilmes cameóit pedig még hosszú ideig emlegetni fogjuk.

Stan Lee érdekességek

Eddig csak találgatások folytak arról, hogy vajon hány cameót forgatott le a Marvel Stan Lee-vel a halála előtt, de a Bosszúállók 4 rendezője most megerősítette, amit sokan sejtettek már.

“Ez lesz az utolsó filmje” – mondta Joe Russo a Mashable-nek adott interjújában. “Megdöbbentő, hogy nem láthatjuk őt többet.”  

Lee első cameója az 1989-as The Trial of the Incredible Hulk című tévéfilmben volt, melyek követően gyakorlatilag az összes Marvel-filben (beleértve az X-Meneket is) feltűnt. Lee-t legutóbb a Marvel Kapitányban láthattuk alig egy hónappal ezelőtt, és már csak napok vannak hátra a Végjátékig, melyben még egyszer utoljára tiszteletét teszi a mozivásznon.

Bosszúállók: Végjáték április 25-től a hazai mozikban. A filmhez tegnap futott be a friss magyar szinkronos előzetes, melyet idelent is megnézhettek.

Itt a Bosszúállók: Végjáték végső előzetese magyar nyelven!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·