Kevin James legjobb filmjei

7 fergeteges vígjáték Kevin James-től, amit feltétlen látnod kell

11773

Kevin James legjobb filmjei

Mai szülinapos színészünk pontosan 54 évvel ezelőtt született Kevin George Knipfling néven. Családja német származású. Mind két testvére a színészi pálya mellett döntött. Ifjabb korában birkózói, majd amerikai focis karriert szeretett volna befutni azonban sokunk örömére a színészet felé sodródott. Pályája során egy Emmy-díjra jelölték. Nagy díjak híján ugyan, de óriási bevételt hozó filmek főszereplőjeként, sok ember kedvencévé vált a négygyerekes, kerekded családapa, Kevin James. Lássuk most, mely alkotásokban nyújtott felejthetetlent a vígjátékokat szeretők szerint.

7. A gondozoo (2011)

A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik a filmet, amelyet kifejezetten családi mozinak készítettek. Egyszerű, vidám sztorijával akármikor megnéznéd. Egy állatkertben dolgozik Kevin James, barátnője épp kikosarazta, mikor egy állat elszólja magát. Még is csak tudnak beszélni az állatok a nyelvünkön? Hát persze. Még udvarolni is megtaníthatnak minket.

A gondozoo

6. Férj és férj (2007)

Chuck Ford és Larry Allensworth tűzoltók. Bár mindketten a nőket szeretik, azt hazudják magukról, hogy homoszexuálisak és párkapcsolatban élnek. Mindezt a pénzügyi előnyök miatt teszik, ugyanis ezzel a mesével egymás életbiztosításának kedvezményezettjei lehetnek.

Férj és férj (2007)

5. Pixel (2015)

Amikor a földönkívüliek egy klasszikus számítógépes játékban történteket hadüzenetként értelmezik, megtámadják a földet. Támadásaikhoz a számítógépes játékok modelljeit veszik alapul. Will Cooper elnöknek kapcsolatba kell lépnie a legjobb gyerekkori barátjával, az 1980-as években videojáték-bajnokká lett Jules Brennerrel, hogy ő vezesse az old-school csapatot, akik legyőzhetik az idegeneket és megmenthetik a bolygót.

Pixel (2015)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download