Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) - Előzetes

Vadiúj szinkronos előzetest kapott a Hobbs és Shaw!

1205

Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) – Előzetes

Zúzás lesz a javából! Nyolc rész után nemhogy nem fáradt ki a Halálos iramban-széria, még el is kezdett bővülni: a Dwayne Johnson és Jason Statham nevével fémjelzett Halálos iramban: Hobbs és Shaw a franchise első spinoff-filmje, melyhez megérkezett az új előzetes magyar nyelven is!

Nem véletlen, hogy pont az ellenségekként induló FBI-ügynök Luke Hobbs (Johnson) és az ex-katona Deckard Shaw (Statham) kaptak különálló filmet, hiszen Hollywood két ügyeletes akciósztárja elég jó húzónévnek számít. Ahogy azt a tegnap érkezett plakát és maga Johnson is hangsúlyozta, Hobbs és Shaw aligha lehetnének különbözőbbek, a közös filmjükben mégis össze kell fogniuk, ha le akarják győzni a Idris Elba alakította főgonoszt, akit Johnson a széria eddigi legkeményebb ellenfelének nevezett.

A főszereplők mellett a rendező személye is további bizakodásra ad okot, hiszen David Leitch-nek köszönhetjük az ütős akciójelenetekkel teli Atomszőkét és a Deadpool 2-t is; a forgatókönyvet pedig a Halálos iramban-franchise állandó írója, Chris Morgan jegyzi, így a film minden bizonnyal megmarad a széria szellemiségénél. A Hobbs és Shaw augusztus 1-én debütál a magyar mozikban, és a következő években sem maradunk Halálos iramban-filmek nélkül: készül a kilencedik és a tizedik rész, illetve a női főszereplős spinoff is.

Jason Statham 10 legjobb filmje

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download