FILMEZZUNK.HU
12 tökéletes film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl

12 tökéletes film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl

59910

Filmek nehezebb napok utánra

Mindenki küzd egy problémával: este, egy nehéz nap után keresgélünk a filmek között, majd 15-20 perccel később azon kapjunk magunkat, hogy még mindig nem találtuk meg a megfelelő választást. Ismerősen hangzik? Alábbi cikkünkkel segítséget szeretnénk nyújtani az ilyen helyzetek elkerülésére. Íme 12 nagyszerű film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl!

1. Populaire kisasszony (Populaire, 2012)

1958 tavaszán Rose Pamphyl mogorva özvegy apjával él, aki a helyi autószerelő fiához adná feleségül, csendes vidéki háziasszonynak. Rose azonban más életre vágyik, a közeli városban vállal munkát. Hamar kiderül, hogy szörnyű titkárnő, karizmatikus főnöke, Louis, azonban ráveszi, hogy induljon el egy gépíró versenyen. Ő lesz a lány edzője, Rose pedig a világ egyik leggyorsabb gépírónője.

Populaire kisasszony (Populaire, 2012)

2. Üldözési mánia (Rat Race, 2001)

Donald P. Sinclair (John Cleese) hat különleges aranyérmét helyez el a nyerőgépeiben, Las Vegasban. A hat szerencsés, aki az érmék birtokába jut, indulhat egy különleges versenyen, ahol a nyertesnek kétmillió dollár ütheti a markát. A pénz Új-Mexikóban található, egy szekrénybe zárva. Szabályok nincsenek, a verseny pedig kezdetét veszi. A versenyzőkre a leggazdagabb unatkozó szerencsejátékosok kötnek fogadásokat egymás között, akik páholyból figyelik az eseményeket.

Üldözési mánia (Rat Race, 2001)

3. Ahol a szív lakik (Where the Heart Is, 2000)

A 17 éves Novalee Nationt faképnél hagyja a barátja. Ennek ellenére az állapotos Novalee úgy dönt, hogy megtartja, s maga neveli fel gyermekét. Amikor teljesen pénz nélkül marad, azonnal határoz, s az egyik helyi áruház lakója lesz.

Ahol a szív lakik (Where the Heart Is, 2000)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·