FILMEZZUNK.HU
Az „Áttörés” (Breakthrough) című keresztény film is nagy sikert aratott a mozivásznon.

Majdnem megelőzte egy keresztény film a DC szuperhősfilmjét a toplistán

4870

Majdnem megelőzte egy keresztény film a DC szuperhősfilmjét a toplistán

Az „Áttörés” (Breakthrough) című keresztény film is nagy sikert aratott a mozivásznon. A harmadik helyet érte el a toplistákon, több mint 11 millió dollárt keresve a film nyitó hétvégéjén. A kiskorúaknak is ajánlott film egy olyan fiú életéről szól, aki egy jeges tóba esett, majd 45 percen keresztül nem volt pulzusa. A történet szerint édesanyja kezdett el imádkozni érte a kórházban, ekkor újra elkezdett dobogni a szíve.

A film 11,2 millió dollárt kaszált a premieren, a „Shazam!” című DC szuperhős filmje mögé kerülve a toplistán. Az utóbbi film ugyanis 16.4 millió dollárt hozott azon a hétvégén. A Los Angeles Times kritikusa, Katie Walsh azt mondta, hogy

ritka a film autentikussága, amely során megragadóan alakítja a főszerepet a világhírű „This Is Us” díjnyertes sorozat sztárja, Chrissy Metz.

A San Francisco Chronicle kritikusa, G. Allen Johnson szerint ez talán az egyetlen olyan keresztény film Hollywoodban, amely valóban vonzza az embereket. A RottenTomatoes.com filmkritikai portálon a nézők 64%-a azt jelezte, hogy szerintük is szórakoztató a film.

A 14 legjobb keresztény film

(Forrás: Hitradio.hu)


Article Tags: · · · · ·