Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog, 2019) - Előzetes

Megérkezett a Sonic, a sündisznó első előzetese, rögtön magyar nyelven

453

Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog, 2019) – Előzetes

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi…

A rendezői széket Jeff Fowler foglalhatja el, akinek neve alighanem egyelőre kevésbé ismert a nézők számára. Ugyanakkor a filmben olyan sztárok is felbukkannak majd, mint James MarsdenNeal McDonoughAdam Pally, Sonicnak pedig Ben Schwartz kölcsönzi majd a hangját.

Ami talán ennél is érdekesebb, hogy a Sonic főellenségét, Dr. Ivo Robotnikot maga Jim Carrey formálja majd meg. Az már most tudható, hogy rajongói ettől az alakításától várják a színész nagy visszatérését. A mára már klasszikusnak számító videojáték filmadaptációja ez év novemberében érkezik a mozikba a tengerentúlon, a hazai nézőknek várhatóan azonban 2020. január 10-ig kell várniuk a film debütálásáig.

A “Gumiarcú” Jim Carrey 10 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download