FILMEZZUNK.HU
15 érdekfeszítő film az életet megváltoztató utazásról

15 érdekfeszítő film az életet megváltoztató utazásról

40255

Filmek az életet megváltoztató utazásokról

Alábbi cikkünkben olyan nagyszerű filmeket gyűjtöttünk egy kalap alá, melyekben a szereplők kimozdulnak az otthoni komfortzónájukból és amikor hazatérnek, más emberként térnek haza. Összeállításunkban több fajta stílus is keveredik, ám egy közös van bennük, hogy teljes mértékben megérdemlik a rájuk szánt időt! Íme 15 csodálatos film az életet megváltoztató utazásról!

Ha ismersz még Te is hasonló jellegű filmet, kérünk oszd meg velünk hozzászólásba, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy bővíteni tudjuk listánkat!

15. Pokoli édenkert (A Perfect Getaway, 2009)

Cliff és Cydney mézesheteiket a gyönyörű szép Hawaii tengerpartján készülnek eltölteni, persze nem úgy, mint más pár, a strandon, inkább kalandosan, a vadregényes tájat járva. Amikor azonban egy csoportnyi másik turistától megtudják, hogy nemrég brutális gyilkosság történt a szigeteken, melynek áldozata egy újdonsült házaspár volt, már nem olyan biztosak abban, hogy ez lesz életük legszebb kirándulása. Miközben a maradás és a távozás közt vacillálnak, egy másik pár vergődik hozzájuk, s együtt folytatják kalandos utukat. Hamarosan alaposan megbánják, hogy nem mentek inkább haza…

Pokoli édenkert (A Perfect Getaway, 2009)

14. A vadon foglyai (The Edge, 1997)

A milliomos Charles Morze elkíséri topmodell nejét Alaszkába, ahol a híres divatfotós lélegzetelállító fényképeket akar készíteni a helybeli vadászok segítségével. A két férfi együtt indul a vadászokhoz, útközben azonban lezuhan kis repülőgépük. Hamarosan rájönnek, túl messzire kerültek, segítséget nem várhatnak. Életükért meg kell küzdeniük a természet veszélyeivel, köztük egy óriási medvével. Egyre növekszik a bizalmatlanság közöttük..

A vadon foglyai (The Edge, 1997)

13. Elrabolva 2. (Taken 2, 2012)

Amikor Bryan Mills megtudja, hogy volt felesége, Lenore válik, meghívja lányukkal, Kimmel, együtt Isztambulba egy tökéletes hétvégére, ahol majd visszanyeri volt neje szívét. De Bryan ölt, hogy megmentse a lányát, amiért most neki és a családjának fizetnie kell. Bár a szülőket elrabolják, Kimnek sikerül megszöknie.

Elrabolva 2. (Taken 2, 2012)

12. Holtpont (Point Break, 2015)

Egy fiatal FBI ügynök, Johnny Utah beépül egy csapatnyi extrém sportoló bandájába, akikről úgy véli, hogy egy titkos, összetett, kolosszális méretű, kontinenseken átívelő rablásra készülnek.

Holtpont (Point Break, 2015)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·