Charlize Theron lehet a következő Halálos iramban spin-off főszereplője

Charlize Theron lehet a következő Halálos iramban spin-off főszereplője

261

Charlize Theron lehet a következő Halálos iramban spin-off főszereplője

A DVD lejátszókat rabolgató utcai versenyzők története totálisan felrobbant és az egyik legismertebb és legsikeresebb akció-franchise-á nőtte ki magát. Az Universal Pictures üti is a vasat keményen. Miközben felkészül a Halálos iramban 9, addig kapunk egy betegnek ígérkező spinoffot Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével. Ha mindez nem lenne elég, akkor most még egy ötlet került az asztalra.

10 érdekesség az Oscar-díjas Charlize Teron színésznőről

A THR értesülései szerint a stúdió egy női spin-offban gondolkozik, amelynek főszereplője Charlize Theron karaktere, Cipher lenne, akivel a Halálos iramban 8-ban találkozhattunk. Ha bejön a most nyáron érkező vállalkozásuk, a Hobbs és Shaw akkor valószínűleg semmi sem állítja meg őket attól, hogy tovább bővítsék a repertoárjukat.

Nem ez az első alkalom, hogy női Halálos iramban film került terítékre. Korábban Michelle Rodriguez karakterének terveztek hasonló filmet adni, de abból végül nem lett semmi. Kíváncsian várjuk, hogy ebbe a projektbe vajon őt is bevonják-e vagy teljesen eltávolodnak az eredeti “cshaládtól”.

A Hobbs és Shaw 2019. augusztus 1-én érkezik a mozikba, míg a Halálos iramban 9-re 2020. május 21-től válthatunk majd jegyet.

Vadiúj szinkronos előzetest kapott a Hobbs és Shaw!

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download