FILMEZZUNK.HU

Nagy meglepetés: jön a Vasember 4?

27824

Nagy meglepetés: jön a Vasember 4?

A Marvel mindig képes meglepni minket, és úgy tűnik, hogy a Vasember-filmek rendezője, Jon Favreau száján kicsúszott valami, amitől mindenkinek leesik az álla, főleg azoknak, akik látták a Bosszúállók: Végjátékot!

Vasember - Avagy ki Robert Downey Jr.

Elképesztő visszagondolni, hogy a világ legnépszerűbb filmes univerzuma, a Marvel szuperhősös világa már 12 éves, hiszen minden a 2008-as Vasemberrel kezdődött, amiben Robert Downey Jr. volt a főszereplő, és a Happy-t alakító Jon Favreau rendezett. Akkor még senki se hitte volna, hogy ilyen hosszú utat teszünk meg közösen ezekkel a remek karakterekkel, de tavaly, a Bosszúállók: Végjáték lezárt egy igen fontos korszakot. Sok kedvencünktől kellett búcsúznunk, és egy érzelmes végkifejletet kaptunk, de éppen ideje tovább lépni, és Jon Favreau olyat mondott, amitől rettenetesen izgatottak lehetünk!

Ugyanis a Vasember 1-2, A dzsungel könyve, és Az oroszlánkirály rendezője elárulta, hogy bizony elkezdődtek a beszélgetések a Vasember negyedik részével kapcsolatban.

Igaz, hogy elmondása szerint még nem túl komolyak, hiszen csak a Marvel zseniális producere, Kevin Feige tud a dologról, és még Robert Downey Jr.-nak se szólt, de már az is hihetetlen, hogy egyáltalán szó van róla, ráadásul ilyen magas szinten. Azt tudjuk, hogy a világsztár szívesen visszatérne még egy filmre.

Bosszúállók: Végjáték kritika

Azért is nagyon furcsa, hogy Jon Favreau a Vasember 4-ről nyilatkozott, mivel Tony Stark, azaz Vasember karaktere meghalt a Bosszúállók: Végjátékban, és tényleg egy igazán szívszorító búcsút vettünk tőle, miután feláldozta magát a világért. Robert Downey Jr. először nem örült ennek a döntésnek, de végül rájött, hogy ez valóban egy remek befejezés, viszont azt is tudjuk, hogy a szívéhez nőtt a karakter, mert neki köszönheti a mostani népszerűségét. Igaz, hogy ez a Vasember 4-es dolog még semmit sem jelentene, hiszen semmi hivatalosat nem tudunk róla, de rengeteg lehetőség adott, hogy tényleg igaz legyen.

A 2021-ben érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában című Marvel filmben pl. alternatív Földről és párhuzamos világokról is beszélnek, szóval ott még élhet Vasember, sőt, Tony Stark lánya is ott van még, aki eléggé hasonlít az apjára, és átveheti a szerepet, és az a srác is szóba jöhet, akivel a harmadik részben összebarátkozott, és a temetésén is ott volt.

Tényleg bármi lehet, de a rajongóknak már ez az apró elszólás is reményt adhat, hiszen Vasember volt kb. a legtöbb ember kedvence, már a kezdetektől fogva. Ti mit szóltok a dologhoz, szerintetek újra látjuk majd Robert Downey Jr.-t, mint Vasember? Vagy hagyják inkább, ne bántsák az emlékét?

16 kép, ami megmutatja, hogyan néztek ki eredetileg a Marvel karakterek

(Forrás: noizz.hu)


Article Tags: · · ·