FILMEZZUNK.HU

Felnőtteknek szóló előzetest kapott a Terminátor: Sötét végzet

3353

Terminátor: Sötét végzet (2019) – Előzetes

Újabb előzetes érkezett a Terminátor: Sötét végzethez, mely egyszerre szól a nagy visszatérőkről, az új karakterekről és a rengeteg akciójelenetről, melyből aligha lesz hiány a film végleges változatában sem. Sok rajongó egyetért abban, hogy a  Terminátor 2. – Az ítélet napja után a franchise mélyrepülésbe kezdett, a Genisys-szel pedig úgy tűnt, végleg kifulladt a széria. Hiába tervezett trilógiát a stúdió, a bukás után elvetették az ötletet, a jogok pedig visszakerültek  James Cameronhoz, akinek nem is kellett több, hogy hozzálásson a saját folytatásfilmjéhez.

A rendező-producer többször is hangot adott annak, hogy ő maga sem elégedett a franchise új epizódjaival, ezért úgy döntött, teljesen figyelmen kívül hagyja a Terminator 2 utáni filmeket, és immáron a saját elképzelései szerint készíti el a hivatalosnak tekinthető folytatást. A direktori székre pedig nem mást szemelt ki, mint az  Deadpoollal már bizonyító  Tim Millert.

Az új epizódban természetesen Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatér, míg a franchise újoncai között olyan színészeket köszönthetünk, mint  Mackenzie Davis, Björn Freiberg, Gabriel Luna, Diego Boneta és Natalia Reyes. A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a hazai mozikban.

10 meghökkentő tény a Deadpool című filmről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·