FILMEZZUNK.HU
Pompon klub (Poms, 2019) - Előzetes

Előzetest kapott Diane Keaton legújabb vígjátéka, a Pompon klub

1655

Pompon klub (Poms, 2019) – Előzetes

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Diane Keaton főszereplésével készült POMPON KLUB (12E) című vígjáték előzetesét. A film a nagy sikerű Könyvklub producereinek és a Rossz anyák alkotóinak legújabb, imádnivaló alkotása, ami minden korosztály számára erősen ajánlott. Ezzel az életvidám filmmel mutatkozik be a dokumentarista Zara Hayes író-rendező, aki egy hetvenen túli pompon csapat történetéből merítette az ihletet.

Ha az élet örömeiről van szó, mit sem számít éveink száma. A pörgős New York-i élethez szokott Martha élete óriási fordulatot vesz, amikor beköltözik egy idősek otthonába. Az flancos intézmény lakói különféle szabadidős tevékenység közül választhatnak, ügyködésüket egy lelkes őr követi figyelemmel. Marthának kezdetben nem tetszik a benti lét, lekicsinylően tekint társaira. Derűs szomszédja, Sheryl próbálja a maximumot kihozni az otthon kínálta lehetőségekből, idejét kártyapartikkal és iszogatással tölti.

Egy nap rátalál Martha középiskolai pomponlány ruhájára, és hatalmába kerítik a meccsbeli szurkolások régi emlékképei. A két idős asszony nyugdíjas pompon klubot alapít. Sorra jelentkeznek a lelkes tagok, akik önfeledten szórakoznak és újraélik fiatalságukat. Egy versenyen is megmérettetik magukat, hogy bebizonyítsák, az álmodozásnak mindig van helye az életünkben.

Tervezett hazai bemutató: 2019. július 11.

15 motiváló film, amit még idén meg kell nézned


Article Tags: · · · · · · · · · ·