FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: 7 film, amit nem érdemes kihagyni júniusban!

TOPLISTA: 7 film, amit nem érdemes kihagyni júniusban!

8963

Mozi filmajánló – 2019. június

Brutálisan erős hónapon vagyunk túl, de hasonlóan izmos júniusra számíthatunk, ugyanis kezdődik a nyári szünet, szóval nincs leállás. Érkezik a X-Men franchise legújabb (utolsó?) felvonása, jön a nagy sikerű Egy kutya négy élete című film folytatása, beülhetünk egy életrajzi filmre, ami Elton John káprázatos életéről szól, befut a Men in Black – Sötét zsaruk első spin-offja Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével, izgulhatunk a Toy Story negyedik részén, a nyár kihagyhatatlan romantikus vígjátékában két hihetetlenül tehetséges sztár mutatja meg egy teljesen új oldalát és végül, de nem utolsó sorban a Gettómilliomos rendezőjének új alkotása is betoppan a mozikba. Szóval következzék hét film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix)

Egy mentőakció során az X-Men egyik tagja megsérül, amikor eltalálja őt egy rejtélyes energiasugár. Jean Grey hamarosan rádöbben, hogy ez a baleset képességeit nem csupán felerősíti, hanem uralhatatlanabbá is teszi. Társai megpróbálnak segíteni rajta, ám könnyen lehet, hogy még az X-Men csapata is képtelen segíteni Jean-en.

Magyar mozibemutató: 2019. június 6.
Rendező: Simon Kinberg
Stílus: sci-fi, kaland, akció

(2) Egy kutya négy útja (A Dog’s Journey)

Az Egy kutya négy útja a nagy sikerű Egy kutya négy élete című film folytatása, amelyben Bailey, a világ legkedvesebb kutyája végre megtalálja az élet értelmét, és több sorson ás barátságon keresztül lesi eredeti gazdája unokájának minden kívánságát és óhaját.

Magyar mozibemutató: 2019. június 6.
Rendező: Gail Mancuso
Stílus: családi

(3) Rocketman (Rocketman)

Életrajzi film Elton John káprázatos életéről, avagy hogyan lett belőle egy igazi alakváltó és szemfényvesztő, nagybetűs Sztár. A Reginald Dwightként született zongorista csodagyerek egy igazán inspiráló életúton keresztül győzte le félénkségét, és robbant be a köztudatba. A film Elton kedvenc dalaira fűzi fel ezt a történetet olyan sztárok segítségével, mint Taron Egerton, Jamie Bell, Joh Reid és Bryce Dallas Howard.

Magyar mozibemutató: 2019. június 6.
Rendező: Dexter Fletcher
Stílus: életrajzi, dráma

(4) Men In Black – Sötét zsaruk a Föld körül (Men In Black International)

A történet szerint a Thompson által alakított karakter sikeresen leleplezi a sötét zsarukat, akinek befogadják őt a titkos szervezet tagjai közé. Miután Londonban rejtélyes események kezdi el borzolni a kedélyeket, O (Emma Thompson) a brit fővárosba utazik, ahol a helyiek H ügynököt osszák be mellé, hogy megoldják az ügyet.

Magyar mozibemutató: 2019. június 13.
Rendező: F. Gary Gray
Stílus: akció, vígjáték, sci-fi

(5) Toy Story 4. (Toy Story 4)

A Toy Story negyedik részében Woody és Buzz újabb kalandba keveredik. Új küldetésük során meg kell keresniük egyik eladott játéktársukat, Bo Peepet…

Magyar mozibemutató: 2019. június 20.
Rendező: Josh Cooley
Stílus: animációs, kaland, vígjáték

(6) Csekély esély (Long Shot)

A nyár kihagyhatatlan romantikus vígjátékában két hihetetlenül tehetséges sztár mutatja meg egy teljesen új oldalát: az Oscar-díjas Charlize Theron ezúttal elképesztő humorával, míg a vígjátékok fenegyereke, Seth Rogen őszinte és érzelmes bájával hódít. Kettejük párosa már az első tesztvetítéseken lenyűgözte az amerikai sajtót, akik többek között az év egyik legimádnivalóbb vígjátékaként emlegették ezt a formabontó, poénos-szexis rom-komot.

Magyar mozibemutató: 2019. június 20.
Rendező: Jonathan Levine
Stílus: romantikus, vígjáték

(7) Yesterday (Yesterday)

A film egy felvetésre keresi a választ: mi lenne, ha a Beatles egy szempillantás alatt kitörlődne az emberiség emlékezetéből és kultúrájából, és te lennél az egyetlen, aki emlékezne ezekre a slágerekre? Mi lenne, ha a dalok miatt egy csapásra világsztár válna belőled, te pedig egyre kényelmetlenebbül éreznéd magad? Mi történne akkor, ha erre rámennének a kapcsolataid? Ezekre az izgalmas kérdésekre az Igazából szerelem írója és a Gettómilliomos rendezője keresi a választ.

Magyar mozibemutató: 2019. június 27.
Rendező: Danny Boyle
Stílus: zenés, vígjáték

10 borzalmas film, amelyért bocsánatot kért a rendezőjük

//Spencer//


Article Tags: · · · · · · · ·