FILMEZZUNK.HU

Venom lesz a Pókember 3 főgonosza?

3211

Venom lesz a Pókember 3 főgonosza?

A nyáron mozikba kerülő legújabb Marvel produkció, a Pókember: Idegenben már most az év legjobban várt filmjének számít, amelyet az egyik legnagyobb jegyértékesítő portál, a Fandango is megerősített. A napokban pedig egy titokzatos twitter profilon újabb izgalmas hír jelent meg azzal kapcsolatban, hogy mind a Marvel, mind pedig a Sony sokkal nagyobb távlatokban is gondolkodik a karaktert illetően. Korábban ugyanis pletykák merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Deadpool is felbukkanna egy új Marvel produkcióban, mindezt azonban maga a stúdió cáfolta meg nem is olyan rég.

Venom (2018)

A Roger Wardell néven regisztrált felhasználó pedig az alábbiakat írja egyik legfrissebb bejegyzésében: „Deadpool nem fog szerepelni a Marvel féle Pókember 3-ban, ugyanakkor a Sony mindenképpen szeretné, ha Tom Hardy Venomja feltűnne a filmben.” Noha a mai napig nem derült fény arra, ki is kezeli valójában Wardell profilját, mégis szinte készpénznek vehető bármi, amit közzétesz, hiszen korábbi bejegyzései mind beigazolódtak a Marvel filmjeivel kapcsolatban, így nagyon is érdemes odafigyelni az illetőre.

A Pókember megfilmesítési jogai továbbra is a Sony tulajdonában vannak, amelyeket egy korábbi megállapodásban átruházott a Marvelre. A Marvel számára azonban kevésbé lehet izgalmas Venom bevonása is a Pókember univerzumába. Bár a Venom annak idején közel 855 millió dolláros bevételt hozott, sokan nem találták eléggé hitelesnek a filmben látott karaktert a képregényből ismerttel. Venom az egyik legbrutálisabb antihősnek számít, a Sony azonban alacsonyabb korhatár-besorolású produkciót készített a karakterből.

Noha a fenti hírt egyelőre egyik stúdió sem erősítette meg hivatalosan, nagy valószínűséggel a közeljövőben hallunk még a Sony és a Marvel esetleges koprodukciójáról.

TOPLISTA: 7 film, amit nem érdemes kihagyni júniusban!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·