FILMEZZUNK.HU
A Pókember: Idegenben leleplezi Tony Stark nagy titkát

A Pókember: Idegenben leleplezi Tony Stark nagy titkát

2707

A Pókember: Idegenben leleplezi Tony Stark nagy titkát

Az év egyik legjobban várt filmjének számít a Pókember – Idegenben, amely a Marvel filmes univerzum harmadik fázisának utolsó felvonása lesz majd. A rajongók alighanem még mindig gyászolják kedvenc hősük, Tony Stark elvesztését, az új Pókemberben pedig nagy valószínűséggel központi téma lesz majd, milyen is az új világ Vasember nélkül, amelynek megmentéséért az életét áldozta a Marvel egyik legismertebb hőse.

A film producere, Eric Caroll pedig elárulta, hogy a Pókember: Idegenben feltár néhány nagyobb titkot Starkkal kapcsolatban, többek között az egyik legtitkosabb laboratóriumáról, ahol a feltételezhetően Pókember páncélja is készült, és ahol hatalmas segítségre számíthat ezúttal is Peter Parker.

A főszerepet alakító Tom Hollandnak sokak őszinte meglepetésére eddig egy spoilert sem sikerült elejtenie a filmmel kapcsolatban. A fiatal színészről sajnálatos módon köztudott, hogy nyilatkozatai során akaratlanul kulcsfontosságú mozzanatokat tud elárulni az éppen készülő Marvel filmről. A Bosszúállók: Végjáték munkálatai során így Holland volt az egyetlen színész, aki nem kapta meg a teljes forgatókönyvet.

Tony Stark tehát halála után is tartogat mindenki számára még néhány meglepetést, amelyre a nézőknek már nem kell sokáig várniuk, hiszen a Pókember: Idegenben ez év július 4-én megérkezik a hazai mozikba.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Tom Holland-ról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·