Terminátor: Sötét végzet (2019) - Előzetes

Itt a Terminátor: Sötét végzet magyar szinkronos előzetese!

563

Terminátor: Sötét végzet (2019) – Előzetes

Sok rajongó egyetért abban, hogy a  Terminátor 2. – Az ítélet napja után a franchise mélyrepülésbe kezdett, a  Genisys-szel pedig úgy tűnt, végleg kifulladt a széria. Hiába tervezett trilógiát a stúdió, a bukás után elvetették az ötletet, a jogok pedig visszakerültek  James Cameronhoz, akinek nem is kellett több, hogy hozzálásson a saját folytatásfilmjéhez.

A rendező-producer többször is hangot adott annak, hogy ő maga sem elégedett a franchise új epizódjaival, ezért úgy döntött, teljesen figyelmen kívül hagyja a Terminator 2 utáni filmeket, és immáron a saját elképzelései szerint készíti el a hivatalosnak tekinthető folytatást. A direktori székre pedig nem mást szemelt ki, mint az  Deadpoollal már bizonyító  Tim Millert.

A friss magyar trailer alapján bizakodóak lehetnek a rajongók, a nosztalgikus hangulat mellett pedig bőven jut tér a friss karaktereknek is. Az új epizódban természetesen Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatér, míg a franchise újoncai között olyan színészeket köszönthetünk, mint  Mackenzie DavisBjörn FreibergGabriel LunaDiego Boneta és Natalia Reyes. A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a hazai mozikban. A film előzetesét idelent találjátok.

10 meglepő érdekesség a Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download