FILMEZZUNK.HU
Chris Evans érdekességek

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Chris Evans-ról

25591

Chris Evans érdekességek

Leginkább Amerika kapitányként lehet ismert számunkra Chris Evans neve, aki a napokban ünnepli születésének a 42. évfordulóját. Születésnapja alkalmából ezúttal róla mutatunk be néhány érdekességet, amiket még talán nem hallottak a kedves Olvasók.

Chris Evans érdekességek

1. Chris Evans eredeti neve Christopher Robert “Chris” Evans. A táncosnő Lisa Copuano és a fogorvos Rob Evans fia. Az amerikai kongresszusi képviselő, Mike Capuano unokaöccse. Három testvére is van, Carly, Shanna és Scott. Chrisnek ír és olasz felmenői vannak az édesanyai nagyapja részéről.

2. Édesanyja és testvérei hatására vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i Lee Strasberg Theater Institue diákja volt.

Chris Evans érdekességek

3. Chris legismertebb karaktere a Marvel univerzumban hősködő Amerika kapitány. Az eddigi három egyedülálló kapitányos film több, mint két milliárd dollárt hozott világviszonylatban.

4. Chris komolyan vette a Marvel filmekre való felkészülését, többféle sportot is űzött: karatézott, bokszolt, gimnasztikázott, de kipróbálta magát a parkourben és a brazil jiu-jitsuban is

Chris Evans (Született: 1981. június 13., Boston)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · ·