FILMEZZUNK.HU
Anna (2019) - Előzetes

Anna előzetes: Magyar szinkronnal is hasít Luc Besson új akciófilmje

2395

Anna (2019) – Előzetes

Luc Besson ismét dögös akciófilmet rendezett! A direktor a gigászi költségvetésű Valerian és az ezer bolygó városa után visszatért ahhoz a műfajhoz, aminek a legnagyobb sikereit köszönheti. Az Anna főszereplője egy gyönyörű modell, a látszat azonban mint oly sokszor, most is csalóka, ugyanis az álca mögött nő egy rendkívüli képességekkel rendelkező bérgyilkos, akinek semmi sem drága, ha a bosszúról van szó.

A film főszerepét az orosz származású szupermodell, Sasha Luss alakítja, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Helen MirrenCillian MurphyLuke Evans. Besson a rendezés mellett a forgatókönyvet is bevállalta, de hát bevált recepten miért is változtatna az ember.

A filmet egyébként már tavaly bemutatták volna, azonban miután Bessont szexuális zaklatással vádolták meg, a stúdió az ügy tisztázásáig elhalasztotta a premiert. A direktor végül felmentették, ezzel pedig elhárult az akadály a premier elől. Az Anna június 21-én debütál a mozikban, az első előzetest idelent nézhetitek meg.

A 7 legjobb Luc Besson által rendezett film, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·