FILMEZZUNK.HU
Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield együtt egy Pókverzum filmben?

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield egy Pókverzum filmben?

4343

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield együtt egy Pókverzum filmben?

Aki szereti a falmászót és még moziba is szeret járni, az bizonyára jól ismeri az első, a második és immár a harmadik sorozatot is. Az elsőben Tobey Maguire, a másodikban Andrew Garfield, míg a jelenleg futó harmadikban Tom Holland alakítja milliók kedvenc szuperhősét. De mi lenne, ha ők egyszer együtt is magukra öltenék a piros-kék sztreccsrucit?

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield együtt egy Pókverzum filmben?

A Sony amellett, hogy további spinoff filmekkel készül, nem mondott le magáról, Pókemberről sem. A Tom Holland féle falmászó jelenleg elég elfoglalt a Marvel moziverzumban, így egyelőre legfeljebb cameók formájában teheti tiszteletét a Sony mellékág filmjeiben, az első ilyen a Venom 2 lehet a pletykák szerint.

Ugyanakkor a Sony már korábban a fejébe vette, hogy készít egy élőszereplős pókverzum mozit is. Mint ismert, a Pókember – Irány a Pókverzum animációs film tavaly hatalmas siker aratott, de képzeljük el ugyanezt élő színészekkel is! Ráadásul nem is akármilyen felállásban, ugyanis a hírek szerint a Sony terveiben mindhárom mozis Pókember szerepel. Vagyis készülhet egy olyan Pókverzum film, amiben egyszerre láthatjuk a Tobey Maguire, az Andrew Garfield és a Tom Holland féle pókot is. A téma erre tökéletes terepet adna és még össze is lehetne kötni a három szériát, amit már előzetesen is imádnának a rajongók.

Nem vicc, biszexuális lehet a következő Pókember

Forrás: mafab.hu


Article Tags: · · · · ·