Mulan (2020) - Előzetes

Itt az élőszereplős Mulan első előzetese!

273

Mulan (2020) – Előzetes

Hosszú évtizedeket kellett rá várni, de jövőre végre a mozikba kerül Niki Caro előszereplős Mulan filmje, melynek főszerepeit Liu Yifei és Donnie Yen alakítják. Hogy mennyiben fog különbözni a feldolgozás az eredeti Disney mesétől, arról még csak találgatni lehet, az mindenesetre biztos, hogy a korábbi közönségkedvenc Mushu feltűnésére ezúttal nem kell számítanunk. Mindenesetre a trailer kimondottan jól fest, ami egy 200 millió dollár feletti költségvetésű produkciónál azért valahol elvárható.

A film rendezői székét a Menedék direktora, Niki Caro foglalja el, a címszerepet a Hollywoodban eddig ismeretlen Liu Yifei játssza, aki mellett az Ip Man és a Zsivány Egyes sztárját, Donnie Yent láthatjuk Tung szerepében. A további szerepeket Jet LiJason Scott LeeGong LiNelson LeeRosalind ChaoUtkarsh Ambudkar és Tzi Ma alakítják.

A történet főhősre egy fiatal kínai lány, aki a hunok támadásakor beteg apja helyett vonul be a seregbe, hol beteljesítse sorsát és hőssé váljon. A Mulan 2020. március 24-től látható a hazai mozikban.

15 rejtett Disney utalás, amit biztosan nem vettél észre

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download