FILMEZZUNK.HU
Demóna: A sötétség úrnője (2019) - Előzetes

Itt a Demóna 2 új trailere, eddig nem látott képkockákkal!

4582

Demóna: A sötétség úrnője (2019) – Előzetes

A gonosz boszorkány újra támad, megérkezett a Demóna 2 új kedvcsinálója, ami nem túl hosszú, ám annál ütősebb! A címszereplőt alakító Angelina Jolie elszabadítja a poklot a mesebeli királyságban.

Jolie hosszú kihagyás után tér vissza, ugyanis a 2015-ös A tengernél óta nem szerepelt mozifilmben. Az általa alakított karaktert nemcsak a Csipkerózsikából ismerjük, hanem a 2014-es élőszereplős Demónából, ami jóval tragikusabb és komplexebb figuraként értelmezte újra a Disney rajzfilmjének főgonoszát. Az első részből kiderült, hogy mi vezetett Aurora hercegnő megátkozásához, a folytatás pedig évekkel később veszi fel a fonalat ,és továbbra is a hercegnő és a gonosz tündér bonyolult kapcsolatára koncentrál majd. A Demóna anno nagyot kaszált a mozikban (kb. 758 millió dollárt), de azóta már valósággal elárasztottak minket a Disney-remake-ek (csak idén még jön az Aladdin és Az oroszlánkirály is), úgyhogy kérdéses, hogy A sötétség úrnője meg tudja-e ismételni az első rész sikerét.

A sötétség úrnőjében visszatér Elle Fanning Aurora szerepében, és egy új karakterekkel is bővül a szereplőgárda: Harrison Dickinson Fülöp herceget, Michelle Pfeiffer pedig Ingrith királynőt alakítja a filmben. A rendezői székbe A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújának direktora, Joachim Rønning ült, a forgatókönyvet pedig az első filmet is író Linda Woolverton jegyzi, kiegészülve a Micah Fitzerman-Blue-val és Noah Harpsterrel (Transparent). Bár Jolie mostanában kevés filmszerepet vállalt, a Demóna: A sötétség úrnője után nem fog megint évekre eltűnni, ugyanis több projektje van kilátásban, köztük a Come Away című Pán Péter-előzményfilm, a Those Who Wish Me Dead című thriller és az MCU The Eternals című szuperhősfilmje. A Demóna: A sötétség úrnője október 17-én érkezik a magyar mozikba.

Az idős Amerika Kapitány lenne Stan Lee a Marvel moziverzumában?

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · ·