A Warner Tom Cruise-t akarja Zöld Lámpás szerepére!

230

A Warner Tom Cruise-t akarja Zöld Lámpás szerepére!

Bár Tom Cruise korábban nemet mondott a Zöld Lámpás szerepére, a rajongókban továbbra is mélyen él a remény, hogy a színész végre felbukkanhat a DC szuperhősfilmjében. Úgy tűnik minderről ráadásul a Warner Brosnál sem tettek még le, hiszen a We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint a stúdió és a színész akár újra tárgyalhatja a produkció részleteit. Cruise azon egyszerű oknál fogva mondott nemet a szerepre, hogy nem tetszett neki a Green Lantern Corps forgatókönyve. A történet szerint ugyanis a címszereplő, Hal Jordan életét vesztené a filmben.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Kérdéses, hogy a Warner mennyire hajlandó kompromisszumot kötni és néhány változtatást eszközölni a sztorin. Bár a szinopszisról egyelőre keveset tudni, annyi bizonyos, hogy a rajongók ezúttal egy idősebb és tapasztaltabb Jordant ismerhetnek meg, aki szövetségesével, John Stewarttal tartanak rendet a galaxisban.

A film munkálatai egyelőre nem kezdődtek el, a tervek szerint azonban a Green Lantern Corps alig egy év múlva, 2020. július 24-én érkezne a mozikba.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: Mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download