FILMEZZUNK.HU
Red Notice: Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös filmben fog együtt szerepelni!

Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös filmben fog együtt szerepelni!

7617

Red Notice: Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös filmben fog együtt szerepelni!

A Netflix készen áll a következő nagy dobására, amelyben sikerült összehoznia Hollywood legnagyobb sztárjait. Bár a streaming szolgáltatónak korábban kisebb gondjai támadtak, minthogy a saját gyártású filmjei nem kerülnek mozis bemutatásra, így nem igazán sikerült kecsegtető ajánlatot sem nyújtania a legkeresettebb színészek számára. A 2017-ben megjelent Bright azonban fordított a kockán. A most készülő Red Notice-ban pedig Dwayne Johnson és Ryan Reynolds mellett napjaink egyik legfelkapottabb női sztárja, Gal Gadot is felbukkan majd.

Ryan Reynolds is csatlakozott Dwayne Johnson új filmjéhez

A most készülő Red Notice-ban pedig Dwayne Johnson mellett Ryan Reynolds és Gal Gadot is felbukkan majd

Igazi együttállásnak is tekinthető a produkció, hiszen Johnson korábban már dolgozott a film rendezőjével, Rawson Marshall Thurberrel a Felhőkarcoló, illetve a Központi hírszerzés című filmeken. Gal Gadottal együtt pedig a Halálos iramban franchise-ban láthatták együtt a nézők. Ryan Renolds és Gal Gadot pedig a 2016-ban mozikba került Beépített tudatban szerepeltek együtt.

A hivatalos szinopszis szerint egy Interpol ügynök a világ egyik legmagasabb körözöttségi szintjén álló műkincsrabló nyomába ered. Reynolds nem olyan régen két forgatási fotót is csatolt az Instagramon, amelyen végre először láthatjuk a párost. A bejegyzésben megjegyzi, hogy várhatóan időben sikerül elkészülni a filmmel, amely a tervek szerint november 13-án érkezik a Netflixen.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Dwayne Johnson az új szuperhősfilmjére

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·