FILMEZZUNK.HU

Itt a Kémecském legújabb magyar nyelvű filmelőzetese!

2636

Kémecském (My Spy, 2020) – Előzetes

Magyar szinkronos előzetest kapott A galaxis őrzői sztárjának új kémfilmje. Dave Bautista ezúttal egy kőkemény CIA ügynök szerepét ölti magára, aki nem igazán jön ki jól az emberekkel, de ami az akciót illeti, azon a terepen nagyon is otthonosan mozog. Egy balul elsült akció után a felettese (Ken Jeong) ad a férfinek egy utolsó esélyt: be kell épülnie, hogy megfigyeljen egy családot, akinek a legkisebb tagja (Chloe Coleman) sikeresen leleplezi őt, és megzsarolja, hogy elárulja a titkát, ha nem avatja be őt a kémkedés rejtelmeibe. A lány pedig kimondottan tehetségesen bizonyul egy ilyen mentorral az oldalán.

A film rendezői székét a Zsenikém direktora, Peter Segal foglalhatta el, míg a forgatókönyvet a Red szkriptjét is jegyző páros, Erich és Jon Hoeber írták. Az említettek mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Parisa Fitz-Henley, Kristen Schaal, Greg Bryk és Nicola Correia-Damude.

Bautista az utóbbi időkben alaposan rákapcsolt a hollywoodi karrierre, A galaxis őrzői és a Bosszúállók után a magyar mozikban két filmje is látható párhuzamosan, a Szupercella 3 és az Übergáz. A Kémecském március 19-én érkezik a hazai mozikban!

Dave Bautista – 10 meglepő érdekesség A galaxis őrzői sztárjáról

(Forrás: Player.hu)


Article Tags: · · · · · · ·