FILMEZZUNK.HU
Gerard Butler augusztusban visszatér a mindenre elszánt ügynök szerepében!

Vadonatúj előzetest kapott a Támadás a Fehér Ház ellen 3

2430

Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása (Angel Has Fallen, 2019) – Előzetes

Gerard Butler augusztusban visszatér a mindenre elszánt ügynök szerepében! Hat éve került a mozikba a Támadás a Fehér Ház ellen, melyet bár a kritikusok alaposan a földbe döngöltek, a kasszáknál szépen termelt, és meg sem áll 170 millió dolláros összbevételig. Három évvel később jött a második, immáron Londonban játszódó epizód, a Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma, mely tovább 35 millióval fejelte meg elődje bevételeit, így pedig nem is lehetett kérdés, hogy újabb három év elteltével a mozikba kerüljön-e a harmadik rész.

A történet szerint a Butler által alakított biztonsági főnökből ezúttal gyanúsított lesz, így ezúttal senkire nem számíthat apján kívül. A férfinek versenyt kell futnia az idővel, és miközben tisztázza magát, még az elnök életét is meg kell mentenie.

A film rendezői székét ezúttal Ric Roman Waugh (A góré) foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Morgan Freeman , Gerard Butler , Nick Nolte , Jada Pinkett Smithés, Danny Huston. A Támadás a Fehér Ház ellen 3 augusztus 29-től látható a hazai mozikban!

10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·