FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni augusztusban!

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni augusztusban!

2492

Filmajánló – 2019. augusztus

Aligha érhette panasz a forgalmazókat az elmúlt hónapok premierfilmjeinek változatosságát illetően, és ez augusztusban sem lesz másként. Animációs filmek, vígjátékok, akciófilmek, blockbuster várományosok hamarosan a hazai mozikban. Következzék nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) Halálos iramban: Hobbs és Shaw

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. A Hobbs és Shaw új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 1.
Rendező: David Leitch
Stílus: akció, kaland

(2) Kettős életek

A Démoni szeretők, Carlos, Sils Maria felhői, A stylist, Május után rendezőjének filmjét a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be, majd számos rangos fesztiválon (Telluride, Torontó, Chicago, London, Mar del Plata, Rotterdam) terítékre került. A főszerepet játszó Oscar-díjas Juliette Binoche mellett  Guillaume Canet és Vincent Macaigne garantálja a felhőtlen szórakozást.

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 1.
Rendező: Olivier Assayas
Stílus: romantikus, vígjáték

(3) Angry Birds 2. – A film

Az Angry Birds című animációs film története egy paradicsomi szigeten játszódik, melyet boldog, röpképtelen madarak népesítenek be. Közéjük tartozik a heves vérmérsékletű Red (Jason Sudeikis), a fürge Chuck (Josh Gad), és a jámbor Bomb (Danny McBride). Ők hárman mindig is kívülállók voltak, de amikor a szigetre rejtélyes zöld malacok költöznek, mégis az ő kezükbe kerül a sziget lakóinak sorsa.

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 8.
Rendező: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Stílus: animációs

(4) Volt egyszer egy Hollywood

Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: új filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú. 1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 15.
Rendező: Quentin Tarantino
Stílus: dráma, vígjáték

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·