FILMEZZUNK.HU
Mary (2019) - Előzetes

Előzetest kapott Gary Oldman hajós horrorfilmje

1500

Mary (2019) – Előzetes

Gary Oldman és Emily Mortimer a főszereplői a Mary című hajós horrornak, amelyben egy család az új kezdet reményében tengerre száll, de az üdvözülés helyett a gonosz markába kerül. A Mary című horror David (Gary Oldman) és családja történetét regéli el.

David egy aukción veszi a hajót, ami mintha szólítaná őt. Ezután gyorsan meggyőzi feleségét, hogy egy tengeri utazás megoldás lehet a gondjaikra, ám minden a visszájára fordul. A film rendezője Michael Goi, aki Anthony Jaswinski forgatókönyvéből dolgozott. Michael Goi eddig operatőrként dolgozott, a Mary lesz az első egész estés filmje. A film forgatókönyvírója azonban jártas a vízközeli történetekben, előző filmje, A zátony is egy vizes horror.

Gary Oldman rendkívül aktív mostanában, vele készül David Fincher új filmje. Fincher a Netflix számára készíti Manket, ami minden idők egyik legelismertebb moziremeke, az Aranypolgár megvalósításáról szól. Ezen kívül Gary Oldmannek saját filmterve is van: ő írja és rendezi a Flying Horse című életrajzi drámát, amelynek főszerepét is ő játssza majd

A 10 legjobb film Gary Oldman szereplésével

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·