FILMEZZUNK.HU
Jön az Obi-Wan Kenobi film!

Újra Obi-Wan Kenobi lehet Ewan McGregor

1234

Újra Obi-Wan Kenobi lehet Ewan McGregor

Bár sok jogos kritika érheti a Star Wars előzményfilmeket, kétségtelen, hogy Ewan McGregor Obi-Wanja a trilógia egyik kiemelkedő jelensége volt. A rajongók pedig már A Sith-ek bosszúja óta arra várnak, hogy a színész ismét magára öltse a Jedi szerepét, azonban mindhiába, az új Star Wars-filmekben csak az eredeti trilógia főbb szereplőinek jutott hely. A legfrissebb hírek szerint ez azonban változhat.

Ewan McGregor - Obi-Wan Kenobi

Egy új, meg nem erősített értesülés szerint ugyanis a színész aláírt egy projektre, melyet az idei Disney D23 Expón jelenthetnek majd be hivatalosan. A hír forrása a Cinelinx, mely két bennfentesre hivatkozva írta meg, hogy McGregor újra eljátssza Obi-Wan Kenobit. A portál nem közölt további részleteket, így arról egyelőre nincsenek információk, hogy a visszatérés valamelyik jövőbeli mozifilmben, vagy egy Disney+-os sorozatban lesz esedékes.

Mióta a Disney 2012-ben megvásárolta a Lucasfilmet, folyamatosan felröppennek a hírek McGregor visszatéréséről, és csak remélni tudjuk, hogy a hír ezúttal nem bizonyul kacsának. Az új Star Wars film, a Skywalker kora december 19-től látható a hazai mozikban.

27 elképesztő kulisszafotó a legelső Star Wars filmről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·