FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: Erről a 8 filmről ne maradj le szeptemberben!

15061

Filmajánló – 2019. szeptember

Aligha érhette panasz a forgalmazókat az elmúlt hónapok premierfilmjeinek változatosságát illetően, és ez szeptemberben sem lesz másként. Vígjátékok, akciófilmek és blockbuster várományosok hamarosan a hazai mozikban. Következzék nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) Az – Második fejezet (It: Chapter Two)

Az AZ minden idők legsikeresebb horrorfilmje lett. A folytatás ismét Stephen King regénye alapján, az első rész összes közreműködőjével készült: jön a horrorfilmek királya!

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 5.
Rendező: Andy Muschietti
Stílus: horror, thriller

(2) Kémecském (My Spy)

A profi kém és a cserfes lányka együtt szállnak szembe a rosszfiúkkal. Az 50 első randi és az Álommeló rendezője idén ősszel egy őrületesen poénos akció-vígjátékkal örvendezteti meg a mozirajongókat. A Kémecskében az egykori pankrátor, Dave Bautista – aki már olyan filmekben bizonyított, mint A galaxis őrzői, a Szárnyas fejvadász 2049, vagy a Bosszúállók: Végjáték – ezúttal a komikusi oldalát is megvillantja a tehetséges Chloe Coleman (Hatalmas kis hazugságok), és Ken Jeong (Másnaposok-trilógia) oldalán. A Kémecském hamarosan a mozikban.

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 12.
Rendező: Peter Segal
Stílus: akció, vígjáték

(3) 100 dolog (100 Dinge)

Ittasan fogadást kötni garantáltan rossz ötlet, a két jóbarát viszont csak akkor döbbent erre rá, amikor ádámkosztümben ocsúdtak fel hideg, kifosztott lakásukban. Vajon mennyi ideig bírják ki holmijuk nélkül? 100 napon keresztül minden éjfélkor választhatnak, mit szeretnének visszakapni. Versenybe szállnak egymással, a tét a boldogulás a megszokott kényelem és fogyasztás nélkül.

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 12.
Rendező: Florian David Fitz
Stílus: vígjáték

(4) Ad Astra – Út a csillagokba (Ad Astra)

Roy McBride (Brad Pitt) asztronauta merész utazásra indul a Naprendszer peremére, hogy fényt derítsen édesapja eltűnésének rejtélyére, és megoldja az emberiség létét fenyegető problémákat. Utazásán olyan filozofikus kérdésekkel szembesül, mint az emberi létezés mivolta és az emberek helye a kozmoszban.

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 19.
Rendező: James Gray
Stílus: sci-fi, dráma

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·