FILMEZZUNK.HU

Itt a Rambo 5 új, korhatáros magyar szinkronos előzetese!

3310

Rambo 5: Utolsó vér (2019) – Előzetes

Az év legbrutálisabb akciófilmje lesz a Rambo 5! Kevés olyan filmes franchise van, ami közel negyven éve mondhatja magát sikeresnek, de a Rambo ezek közé tartozik. Az 1982-es Rambo: Első vér a modern akciófilmek kultikus darabja, idén pedig úgy tűnik, végleg lezárul a vietnami veterán története. Sokat kellett rá várni, de a 2008-as Rambo után Sylvester Stallone végre visszatért pályája egyik legikonikusabb szerepéhez, hogy ezúttal valóban utoljára bizonyítsa be, nincs nála keményebb akcióhős.

A történet szerint John Rambo a világtól visszavonultan éli nyugdíjas éveit, azonban, amikor kiderül, hogy unokájának nyoma veszett Mexikóban, a veterán nyomozásba kezd. Csakhamar kideríti, hogy az úgy hátterében szexkereskedők hálózata áll. Egy újságíróval az oldalán, akinek szintén elrabolták a rokonát útnak indul, hogy véres bosszút álljon.

A film rendezői székét a Narcos direktora, Adrian Grunberg foglalhatta el, míg a forgatókönyvet Stallone és Matthew Cirulnick szerezte. A főbb szerepeket Paz VegaAdriana BarrazaSergio Peris-Menchetaés Louis Mandylor  alakítják. A Rambo 5: Utolsó vér szeptember 19-től látható a magyarországi mozikban.

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnia kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·