FILMEZZUNK.HU

Hollywood nem ad munkát a republikánusoknak? – durván kibukott a Kettőn áll a vásár sztárja

1291

Hollywood nem ad munkát a republikánusoknak?

Ha nem vagytok hajlandók dolgozni olyan emberekkel, akik Trumpot támogatják, akkor az olyan, mint amikor a homoszexuálisokat megkülönböztetik.” – mondta Kirstie Alley, híres színésznő, aki kiakadt azon, hogy nem jutnak munkához a jobboldali beállítottságú színészek a szakmában.

Kirstie Alley érdekességek

A “Kettőn áll a vásár” című nagysikerű filmben szereplő színésznő szerint Hollywood szűklátókörű a politikával kapcsolatban és már elérte a hipokráciát is.

Nem vagyok hajlandó olyan emberekkel dolgozni Hollywoodban, akik nem látják be, hogy a republikánusok kiközösítése ugyanannyira megvetendő, mintha nem dolgoznának a melegekkel. Ne csináljatok úgy, mintha mindenek felett valók lennétek. Ugyanannak a fajnak a részei vagyunk, inkább segítsünk egymáson.” – írta a színésznő Twitter oldalán.

Kirstie Alley azután fakadt ki, hogy több színész követelte, hogy a Donald Trumpnak készített támogatói vacsorára ellátogatók listáját tegyék publikussá. A 68 éves színésznő egyike azon hírességeknek, akik nyíltan republikánusoknak vallják magukat. Bár korábban Barack Obamára szavazott, mégis úgy gondolta, hogy a 2016-os választások során Donald Trump fel fogja rázni az országot és őt támogatta. “Az emberek nyíltságom miatt hirtelen azt hiszik, hogy én egy fanatikus republikánus vagyok, ami nem igaz. Csak azzal tudnátok jogosan megvádolni, hogy elkötelezetten harcolok az emberi jogokért.” – jelentette ki a Golden Globe díjas színésznő.

Ezt a 7 dolgot biztosan nem gondoltad volna Kirstie Alley-ről

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · ·