Daniel Craig - a hét színészei

A hét színészei – Daniel Craig és Eva Mendes

1752

A hét színészei – 2016. március 3.

Hétről-hétre megjelenő cikkünkben kiválasztunk két színészt, – egy hölgyet, és egy férfit – akik a héten ünneplik születésük napját és bemutatunk 7-7 érdekességet az életükből, amivel még lehet, hogy eddig nem találkoztál. Ezen a héten a hét színészei: James Bond karaktere a filmes történelem talán legismertebbje. A legutóbbi négy James Bond film főszereplője, Daniel Craig tegnap ünnepelte 49. születésnapját, így férfiak közül ő lett a kiválasztott. Másik ágról a Randiguru sztárjára, Eva Mendes-re esett a választásunk.

Daniel Craig (Született: 1968. március 2., Chester, Cheshire)

 1. A kis Danielt az édesanyja többször is elvitte a színházba, ennek hatására a fiú beiratkozott az iskolai színjátszókörbe, ahol a tanárai hamar felfigyeltek rá, de rögbiben és atlétikában is jeleskedett.
 2. 2009. szeptember 10-től 2009. december 6-ig a Broadway egyik színházában szerepel, először karrierje során. A Steady Rain című két szereplős drámában Hugh Jackman a partnere.
 3. Rachel Weisz-el 2010 decemberében kezdtek el randizni és 2011. június 22-én összeházasodtak egy privát New York-i ceremónián, amin csupán négy vendég vett részt beleértve Daniel 18 éves lányát, Ellát és Rachel 5 éves kisfiát, Henryt.
 4. 2005. október 14-én Londonban hivatalossá vált, hogy Craig követi Pierce Brosnant a duplanullás titkosügynök szerepében, mint a hatodik James Bond. Az új film forgatása, a Casino Royale, amely az első Ian Fleming regény adaptációjaként született meg, 2006 januárjában kezdődött el és november 17-én mutatták be az amerikai mozik.
 5. 2006-ban az Esquire magazin a Legjobban öltözött férfinek titulálta.
 6. Rajong a Liverpool FC labdarúgó csapatáért és nagylelkűen támogatja is őket.
 7. Daniel Craig minden idők legalacsonyabb James Bond-ja.

Eva Mendes (Született: 1978. március 5., Houston)

 1. Mendes Miamiban született, alsó középosztálybeli szülők lányaként. A szülei válását követően, az édesanyjával Los Angelesbe költöztek. Karrierje kezdetén nyilatkozta édesanyjáról: „nagyon sokat szenvedett hogy az életem rendben legyen”.
 2. A Volt egyszer egy Mexikóban nyújtott alakításáért megkapta a Teen Choice Awards díjat, mellyel a tinédzserkorú tévénézők jutalmazták.
 3. 2011 óta Ryan Goslinggal van együtt. A pár első gyermeke 2014. szeptember 12-én jött világra. A kislány az Esmeralda Amada nevet kapta.
 4. Tavaly õszintén vallot alkoholproblémáiról és önként elvonókúrára ment, a kezelést sikeresen végigcsinálta.
 5. Lakásdíszítő kreációi vannak, melyet Vida néven lehet beszerezni, még korábbi párjával George Augusto-val kezdte el csinálni. Termékeit a Macy’s-ben lehet megvenni.
 6. 2009-ben Arany Málna díjra, vagyis az Év legrosszabb színésznő díjára jelölték, a Nők című vígjátékban nyújtott alakításáért.
 7. A színészkedés előtt abból élt, hogy a Glendale Galleria bevásárlóközpontjában árult hotdogot.

( A hét színészei rovat érdekességeinek a forrása: starity.hu és a wikipedia.hu )
(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags:

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download